Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 715 Bölüm Yorumu / 716 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fena sayı değildi, ama yine ara vermesi üzdü. Neyse, 5 hafta boyunca düzenli olarak çıktı en azından, bu bile artık Oda için başarı :D.
Caribou, kardeşine ve tayfasına sonunda kavuştu, umarım kapak hikayesi burada son bulmaz. Yoksa Oda, her sayı önemli bir şey yaşanacak diye bekleyen bizleri fena trollemiş olacak.
Cavendish, her hareketi sonrası Luffy'ye sövmekten yorulmuş gibi. Bartolomeo'nun yüzünde yine manasını anlamadığımız aynı sırıtış var. Rebecca ise bu sefer Luffy'nin yaptığı bir harekete şaşırdı, Luffy'nin gücünü yeni idrak edebildi sanırım.
Ideo, bir yumruğu ile Hajrudin'i havaya uçurmasıyla gücü hakkında fikir sahibi olmamızı sağladı.
Chinjao Ailesi oldukça güçlü görünüyor. Oda, Don Chinjao'ya Haoshoku Haki vererek C Blok'un en güçlü ikinci kişisini bir nevi ilan etti. Chinjao ve Sai'nin üzerilerindeki numaraların Kaido ile alakası olmadığı ortaya çıktı, ama bu sayı daha da yakından görme şansı bulduğumuz Boo'nun kolundaki dövme hala gizemini koruyor ve şu resimde sol üstte yer alan Kaido olduğunu tahmin ettiğimiz kişinin saçlarıyla büyük bir benzerlik gösteriyor.
Jean Ango'nun biraz daha güçlü çıkmasını beklerdim, gerçi henüz yorum yapmak için erken. Belki bu sayıda gücünü tam manasıyla görememişizdir. Şimdilik Luffy'nin miğferini çalmasından ötürü sadece epey hızlı olduğunu söyleyebilirim.
Funk Kardeşler hiç şüphesiz bölümün en büyük gizemiydi. Küçük kardeş Bobby Funk, abisinin eldivenlerini giyince kişiliği ve suratı adeta abisine dönüştü. Kelly çok dayanıksız, Bobby ise aksine duvar gibi. Bunun tam tersi olarak de Kelly milleti yumruk manyağı ederken Bobby dövüşmeyi bile bilmediğini söylüyor. Belki de birinin saldırı, diğerininse savunma yönü gelişmiştir ya da Kelly'nin tüm saldırı gücü eldivenlerden geliyor da olabilir.
Sonuç olarak C Blok'ta mücadele veren dövüşçüler, B'dekilere göre çok daha güçlü gözüktü bana. Lucy dışında öne çıkan beş kişi (Chinjao, Sai, Funk Kardeşler'in birleşimi, Ideo ve Jean Ango) de Bellamy'den güçlü görünüyorlar. En azından içlerinde Tank Lepanto, Abdullah, Jeet ve Dagama gibi gereksiz elemanlar yok. Hajrudin bile nereden baksak bir Dorry ve Brogy ayarındaydı ki bu elemanlar Hajrudin'den açık bir şekilde daha güçlü. Acaba D Blok nasıl olacak? Cavendish sandığımız kadar rahat bir şekilde galip çıkamayabilir oradan. Rebecca'nın da nasıl bir varlık göstereceğini merak ediyorum, eğer D de C kadar zorlu olursa ve Rebecca'nın gücü de Ricky ayarında veya daha az ise kolayca harcanabilir. Ha bir de tüm bu olaylar Jesus Burgess hayvanının korkunçluğunu tekrar tekrar gözler önüne seriyor, tabi Bartolomeo'yu da hafife almamak lazım.

Edit:
-Kafa dedenin hala ayaklarını göremedik.
Kafa Dede'nin ayaklarını zaten görmüştük.
 
Ideo, Uzunkol Kabilesi'nden değil. Bilgi yanlışı olmasın.
valla kollara aldandım :) aklımada yeni dünyada habire ortaya cıkan uzun bacak ve uzun kollara niyet uzun koldandır dedim.yinede azıcık arastırınca söyle bir seyden esinlenilmiş diyorlar.

space runaway ideon diye, efsanevi bir anime varmıs,isminide hesaba katıp e.oda ordan esinlenmiş diyorlar,hem yabancı forumlarda,hemde opwikiada.



Bence o iş daha farklı yürüyor. Her haki kullandığında kol siyahlaşmıyor da kolu hakiyle kaplarsan siyahlaşıyor. Yani Setomaru'u kullandığı ya da Rayleigh'in mamuta yaptığı gibi şok dalgası tarzı bişey olabilir.
yok ben kendi kanaatimi söyledim.yani kesin olan tek sey busoshoku hakinin sertleşmesiyle alakası yok,çünkü koka olmadanda kullanılabildi.

buradaki anahtar,spikerin söyledikleri; martial artist dedi,efsanevi kenpo kullanıcısı dedi.sonrada teknige isim verdi, hasshouken yani fist of eigth impacts.

burada 8 darbe etkisinden bahsediyor.diger yanda ise biliyoruzki; bir özel dövüs stili daha var rokushiki.ondada 7. ve en üstün teknik; sadece luccinin yapabildigi rokougan,tabi bu funimatian ve viz mangaya göre rokuohgun, yani six king pistol diye cevriliyor.

tüm bu benzerlikleri göz önüne alırsak,buda bir dövüs stilinin en uc noktası,yani luccide busoshoku yoktu. ama dövüs stiliyle insanların cok ötesine gecmişti.bu adamların farkı ise, dövüs stilleriyle zaten efsaneler,üstüne birde hakileri var.yani chinjao ailesi harbiden saglammıs :flaugh:

öbür yandan jean angonun kılıca aynı efektle güclendirme yapmasına bakarsak,hakinin sertleşmesi yani busoshoku koka gibi özel bir teknigi olma olasılıgıda var.o yüzden şimdilik yarı yarıya diyelim,yada en makulu ikisini birden kabul edelim aynı anda.
 
Size diyorum o eldivenleri Usopp takıp denizlerin cesur savaşçısı olacak :oleyo2: Bence bu bölümler gereksiz uzatılıyor Luffy'nin bunları ezmesi lazımdı şimdiye kadar orada Luffy'i zorlayacak tek kişi dede zaten :D

Dede'ye sahip çıkalım !
 

bhdr

İdeo da hem güç olarak hem de tavır davrnış olarak hem de görünüş olarak bir Zoroluk sezdim doğrusu:good:

Bu arada en felaket grup C çıktı. Herkesin bu kadar güçlü olduğu bir yere iyiki iki sene çalışıp girmişler dedirtiyor.

İdeodan Haydutdan ve Dededen beklentim büyük öyle kolayca ezip geçilmeyecek kişiler gibi. Ama yinede o grupta İD a saldırıp canlı çıkabilen tek bir aptal var:D
 
sayıyı beğendim :beli:
boksörde hayvani güç var devi uçurdu , dede'dede kralın hakisi çıktı arkadaş iyi mi , bir sonra ki sayıyı da tamamen luffy ayırsın oda reyiz :beli:
 
İdeo'yu Law'a benzeten bir tek ben miyim? :hoo: Law ile acayip benzerlik var arasında.
Göz sakal yüz yapısı + küpeler ve gothik havası benzemesi doğal Oda zaten kaçtane Cool diyebileceğimiz adam çizdi ki :oleyo2:
O değilde ben korkuyorum ki Luffy bu arenada 1. olamıyacak
1. Burgess adam terlemedi bile
2. Barto adam işeyerek geçti ilk etabı [ 2. mıçmasa bari :D ]
3. Luffy halen bir cacık yok
4. ???

Umudumu kestim artık ya bu çocuk KK olamaz. :(
 
Göz sakal yüz yapısı + küpeler ve gothik havası benzemesi doğal Oda zaten kaçtane Cool diyebileceğimiz adam çizdi ki :oleyo2:
O değilde ben korkuyorum ki Luffy bu arenada 1. olamıyacak
1. Burgess adam terlemedi bile
2. Barto adam işeyerek geçti ilk etabı [ 2. mıçmasa bari :D ]
3. Luffy halen bir cacık yok
4. ???

Umudumu kestim artık ya bu çocuk KK olamaz. :(
Ace söz konusu .
Öldürmeleri gerek :T
Henüz takılıyor orada olayı tam çözemedi :D
Yoksa , şu ruh hali oranın toprağına bile tövbe ettirir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık