Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. Marco

Kim Kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    341
Ah keşke mangada karşı karşıya gelebilme şansları olsaydı. O zaman "Mörcö'dö söldörö göcö yök" diyenlerin halini görmek isterdim. :D
 
''Krala ulaşmak o kadar kolay değil''
Şekli yeter.
Büyük savaşta 3 amiral ile karşı karşıya gelen sayılı insanlardan bu adam. ''Saldırı gücü çok düşük'' yav he he
 
Son düzenleme:
Ben de anlayamadım. Daha ne yapması gerekiyordu acaba?

@Eustass Captain Kid
Şaşırmam. Özellikle Hancock'un yanından rüzgar gibi geçip uçarak gelip Aokiji'yi uçurduğu sahneyi unutmamak lazım. Hız büyük bir güç katıyor tekmelerine.
Amiral teklemesi gerekiyordu xD Bu adamlar meyvelerinin piri haline gelmiş hasar vermek çok zor. Özellikle Aokiji'nin delindiği sahne ve Kizaru'nun bisentodan kurtulduğu sahne bunun en büyük kanıtı.
 
''Marco'da saldırı gücü yok Kata alır'' demekte ayrı bir kafa.Her şey saldırı gücü galiba arkadaşlara göre.

Kata'da da bi Marco savunması yok onu nabıcaz acaba ? Kata'yı geçtim amirallerde bile Marco seviyesi savunma yok gördüğümüz kadarıyla.Kaldı ki Marco kendi ayarı adamlarla değil kendinden güçlü adamlarla kapıştı.

Dof vs G4 Luffy'e bakalım.Üstün olan taraf Luffy'di dövüş boyunca ama pili bitince kaçırılmasa Dof tarafından öldürülecekti.Dof dayanıklılığıyla dövüşü kazanmış olucaktı.Opta sadece saldırısı güçlü olanlar dövüşü kazanmıyor demek ki.

Gördüğümüz kadarıyla Marco hakili saldırılara karşı daha zayıf.Kizaru'nun lazeri,Aka'nın magması işlemezken Garp'ın yumruğunun işlemesi bunu gösteriyor bence.Kaldı ki kendisine hakili yumrukla hasar veren kişi de Garp.Garp dediğimiz adam haki+fiziksel güçle zirve bir karakter gördüğümüz kadarıyla.Ayrıca mf Garp bile en az amiraldir.Yani b.hakisi mevkisinden dolayı Kata'dan yüksektir desek üstüne Kata meyve+haki kullanıyorken Garp haki+fiziksel kuvvetle zirveye çıkmış bir karakter desek b.hakileri arasında hatırı sayılır bir fark ortaya çıkıyor.Bu sebeple Marco sınırına ulaşana kadar Kata ciddi hasar veremez.

Kata saldırı gücü olarak bana göre de Marco'dan biraz daha üst seviyededir fakat Marco'da ki savunma amiralleri kıskandıracak cinsten.Saf kuvvet+haki'de Garp ayarı veya ona yakın bir adam değilsen Marco'yu indirmek çok zor ki öyle bir adam da opta bir elin parmağını geçmiyor.

Aynı mevki de bulunmalarından dolayı çok uzun bir kapışma olur.Sağ kollar kaptanlardan her zaman daha ilgi çekici gelmiştir bana bu yüzden ikisini de severim.Ama Marco'nun yeri ayrıdır bu yüzden oyum reyize gitti.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık