Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy vs. Charlotte Katakuri

Geleceğe Kim Karar Verecek?


  • Kullanılan toplam oy
    246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy biraz dövebilir ama sonuca ulaşacak kadar bir gücü yok, Kata muhtemelen baya dayanıklı biri çıkacak. Bunun yanında o olaylara birileri karışacak Unutma sakın ''Göklerden gelen bir karar vardır '' :hhh:
Yemişim onun dayanıklılığını. :D Ana karakterden dayanıklı olan yoktur senaryo üzerinde.Pratiği boşver sen.Luffy 20 darbe alır Kata 5 tanesine yenilir.Yenilirse de böyle olacak zaten.

O göklerden gelen karar Luffy lehinedir one piece mangasını hepimizden iyi biliyorsun. :)
 
Şimdi arkadaşlar Luffy kücümsuyor 2 yıl eğitim aldı dalga geçiyorsunuz tamam eyvallah.Ama unutuyorsunuz bu adam dövüslerinde başlamadan önce hep dayak yedi sonra güçlendi ve rakibini aşarak saldırdı.Ben Luffy dövuste Katakuri'ye tam manada yener demiyorum ama yenilmezde sizin bakış açından tek mücüdelede gözükse ortada tayfası ve bir çok faktör var.Sizin bu alaycı tavrınız bir haftalık iki haftalık bu adamın karşında kimler geldi kimler geçti.Katakurinin güçlü meyve k.b hakisi'nin üst seviye olduğu biliyorsunuz.Luffy dayanılık'lı ve iradeli ama dovuste Katakurinin acığını bulamadığı için g2 g3 saldırı deneyerek onun zafını bulmaya çalışıyor eğer direk g4 acarsa vuramaza boşa gider ama zafı bulup onun mucadele devam ederse eşit şekilde dovusup orda artık zaman kazanma mı dersin yada yarıda kalmamı dersin devam eder yoluna bakar
 
Seride yaş faktörü de çok önemli aslında. Bu yaşta Luffy nin yonkou indirecegini felan düşünüyorsanız çok yanlış gelmişsiniz. Değil yonkou, sağ kol bile alamaz. Henüz.
 
Daha öncede yazmıştım Katakuri yenecek ama geleceğe Luffy karar verecek. Smoker'ın açtığı konu da o yüzden Katakuri'ye verdim. Bu anketi dövüş anketi olarak görmüyorum.
 
Son düzenleme:
Serinin gidişatı açısından beni en çok tatmin edecek senaryo, Luffy'nin sağlam bir tane geçirmesi ama dövüşü Katakuri'nin kazanması olur.

Luffy hiç hasar veremeden yenilirse de mantıksal açıdan tatmin edici olur ama duygusal olarak tatmin olmam.

Luffy'nin kazanmasını ise mantıksız buluyorum ve istemiyorum.

Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır! :at:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık