Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy vs. Charlotte Katakuri

Geleceğe Kim Karar Verecek?


  • Kullanılan toplam oy
    246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kol mevzusunu defalarca söyledik.İstisnai ve sürpriz bir olay diye.Luffy'nin krakerin varlığından bile haberinin olmadığı hazırlıksız bir durumdu.Tabii siz bunun üzerinden övmeye devam ediyorsunuz hala çok büyüttünüz bu adamı.Gören de adadan adaya uçmadı sanacak.
Kimi adadan adaya uçar. Kimi kendi adasında uçuş gösterisi yapar işte.
 
Kimi adadan adaya uçar. Kimi kendi adasında uçuş gösterisi yapar işte.
Cüssen,ağırlığın ve fizik gücün karşılamaya uygun değilse uçarsın.Luffy hayvanlar devasa g4 işlemedi diyor.O hayvanlar çok büyük fiziksel güce sahip olduğundan değil cüsse ve ağırlık yüzünden uçmuyorlar öyle.Wadatsumi mesela o da öyleydi aldığı onca saldırıya yamuldu ama yerinde kalmaya devam etti.Bugün Kaido yonko değil güçsüz biri diyelim.O cüssesi yüzünden Dof ve kraker gibi havalanmazdı yine.Yer otururdu aşağı.

Uçma konusu ise herkeste aynı değil.Dişlerin birbirinden ayrılıp tek darbede uçmak var birde sizin dediğiniz şehir olayı var.Aynı şey değil malesef.Cracker anında bilincini kaybediyor hiçbir yere çarpmadan önce.Dışarıya verdikleri etki aynı değil.Kkg sonrasında bile öyle bir ağız burun dağılması yok gözlük kırılması ve düşme var.
 
Gösterilene göre net Kata. Gösterilmeyene göre Luffy olabilir ama bu zamana kadar neden gösterilmediği tatmin etmez. O nedenle gösterilene göre cevaplıyor ve Kata diyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık