Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 877: O Kadar da Tatlı Değilim

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    166
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kata vs Luffy dövüşü için Cracker dövüşünün referans alınmasının yanlış sonuca götüreceğini düşünüyorum. Luffy Cracker'ı Nami'nin yardımıyla aldı, Kata Cracker'dan daha güçlü,o zaman Luffy'nin Kata'yı tek başına almasına imkan yok diyecek olabiliriz ama Cracker'ın meyvesi Luffy'nin yeteneklerini tam anlamıyla kullanmasını engelliyordu bir kere. Bence hala Luffy'nin sınırı görmedik.
Kesinlikle katılıyorum. Bir de 2 yıl aradan sonra luffy ile birlikte 3 hayvan vardı. Aslan goril timsah. Leo saldırıları aslanı avlamak için kullandı. Kong saldırıları gorili avlamak için kullandı. Derisi daha kalın olduğu için daha güçlü teknik olan g4 ü geliştirdi. Şimdi croco ile başlayan ve daha kalın olan timsah derisini geçmek için kullandığı saldırıları gorucez bence. Fazla hızlı olmayacak ama inanılmaz yıkım gücü olan saldırılar bekliyorum. Bu tarz bir teori de vardı zaten
 
Son düzenleme:
Big Mom zaten Pedronun ruhunu almıştı ve pek vakti kalmamıştı. O yüzden ya Big Mom inecek Pedro ömrünü geri kazanacaktı ya da Pedro kalan ömrüyle işe yarar bir şekilde burada ölecekti. O yüzden pek şaşırmadım bekliyordum. Çünkü arc başından beri Pedronun ömrünü geri kazanmasını bekliyordum. Bizimkiler kaçınca o soru işareti olarak kalmıştı aklımda. Şimdi Oruçun ölümüne dayak yediğini biliyoruz. Bege tarafından kurtarıldığıda muamma. Yani demem o ki Bege kurtarmadıysa Oruçu, Pedroda aynı kişiler tarafından kurtarılıp Oruçun çıktığı gökyüzü adasıyla Kaido arca bağlanabilir.

Perespero öldüyse Katakurinin gemiyi ya da bizim tayfayı canlı tutmasına gerek kalmadı diyebiliriz. Çünkü çoğu okur Katakurinin Anayı oyalamak, vakit kazanmak ve pastayı yetiştirip Peresperoyu kurtarmak için tayfayı ve gemiyi ellemediğini düşünüyordu. Zira Ana hasır şapkalardan birini yakalasa ve pastayı alamasa diğerine gidecekti. Perespero öldüyse tüm bunlar anlamını yitirir.

Ben en kritik zamanda Sanjinin elinde pastayla gelip Katakuriyi tehdit edeceğini düşünüyorum. Ya pasta ya da ananızın cinnetinde boğulmak seçin birini diyip tayfasını ve kendisini kurtarır pastayı Katakuriye verir Ana krizden çıkar vs. vs.

Katakurinin hem meyvesi hem de gözlem hakisi aşırı iyi olduğundan fiziksel gücü yani dourikisi düşük olabilir. Yani hem meyvesi güçlü adamın hem zihinsel gücü (gözlem hakisi) üstüne fiziksel gücü varsa zaten Akainudan farkı kalmaz.

Şimdi balık adamların şafağını anladık. Elemanlar denizin kaç bin metre altında kalmış dünyadan soyutlanmış hapis hayatı yaşıyorlar. Luffy Red Line'yi yok edecek ve bu sayede onlarda noahla birlikte gökyüzüne çıkıp orada yaşayacaklar amenna. Peki minklerin şafağı ney? Onlarda bilmem kaç metre boyunda filin üstündeki adada yaşıyorlar güçlüler savaşabiliyorlar onların derdi ney? Onlar denizin altındada değil. Ayamı gidecekler? Yoksa Red Line aslında onların yuvası idi yıkıldıktan sonra orayamı göçecekler? Minklerin hikayesini öğrenmemiz lazım işte o zaman şafak felan anlarız ne olduğunu.
 
Coup de burst yaparlar, Katakuri gemiye tutunur, Katakuri vs tayfa olur önümüzdeki bölümlerde bence.
Pek emin değilim ama sanırım Kata gemiden inmeden dövüşüyor. Ama Luffy'nin henüz geminin içinde olmama ihtimali var. Luffy gemiye atlar mı yoksa ben BM'yi mi tutacağım der bilmiyorum. Zeus çok hızlı bir şekilde fazla sürmeden yetişir. Orası biraz muallak. Şu anda Luffy ne BM yi oyalayabilecek ne de Kata'ya güç yetirebilecek durumda. (G4'süz) Muhtemelen hepsi birden gemide all vs kata+perospero yaparlar. Ancak yine de BM engeli var ortada Nami'nin kaçmadan önce Zeus'u tekrar yanına çekmesi gerekiyor.

Perospero beklediğimden güçlü çıktı. Chopper dönüşüm geçirmedi neden denemedi acaba. Bombanın etkisiyle şekerden kurtulan gemi gibi kurtulamaz mıydı? Sanırım senaryo..

Pedro konusu da

... Oruçun ölümüne dayak yediğini biliyoruz. Bege tarafından kurtarıldığıda muamma. Yani demem o ki Bege kurtarmadıysa Oruçu, Pedroda aynı kişiler tarafından kurtarılıp Oruçun çıktığı gökyüzü adasıyla Kaido arca bağlanabilir. ...
Bu şekilde öldü sanılıp Kaido'da önemli bir noktada karşımıza çıkması güzel olur.
 
Wano'nun olayi dunyaya acilmak. Minklerde Kozuki'ye hizmet eden bir klan degil miydi? Dolayli yoldan ona baglarsak amac Kaido'nun elinden Wano'yu kurtarip dunyaya acilmasini saglamak.
 
Belki de kutsal ejderler gelmeden önce minikler marijoiste yaşıyorlardır. Kutsalların oraya gelince bunlar yuvalarından oldular ve dev filin sırtına yerleşmek zorunda kaldılar.
 
Serinin başından beri Bellamy dövüşünden beri ödülü yüksek olan diğerinden %90 daha güçlüdür gibisinden mesajı veriyor mangaka.Kid gibi istisnalardan bahsedilmiş.Yine ödülü düşük olan istisnalar da olabilir.Fakat bunun dışında ödülü yüksek olan daha güçlüdür bir dövüş içerisinde yada kazanma şansı daha yüksektir diyelim.Belki genele karşı daha zayıf olabilir yada öyle görünüyor olabilir ama dövüş içinde kazanmasını sağlayacak bir özelliği olacağı kesin.Sürekli 1 vs 1 durumlarda buna vurgu yapıyor mangaka.Fakat bizim forum elbette ki yine mangaya inanmıyor. :)
2 yıl öncesinde hep ödülü yüksek olan daha güçlüydü. Şimdide öyle aslında arada istisnalar olur tabiki ama oradada değişik yetenekler giriyor devreye yoksa ödülün güçle hiç alakası yok olayı yok. Op taki karakterlerin hepsi ödülüm şöyle böyle diyerek ya da birileri tarafından ödülü şu kadar şu kadar güçlü diye anlatıyorlar. Pedro vs Tamago'da dahil Pedro güncelde Tamago'yu yenemedi bana göre. 430-380 m diye mesela Pedro, Tamago'yu indirdi diye düşünüldü önceden indirmiş olabilir ama sonrasında Tamago'nun = Bak bu son formum çok fena bilirsin şansın yok gibisinden konuşması ve Pedro'nun dövüşten sıyrılması bunlar Tamago'nun daha güçlü olduğunu gösterir bana göre. Tamago o dövüşü kazanacaktı bence devam etseydi dövüş.

Ödül kesinlikle fikir veriyor ve yüksek ödüllü genelde favoridir gözümde. Tabiki değişik yeteneklerin etkileşimi bazen senaryoyu değiştirir ama genel olarak durum hep buydu. Karakterde çok yüksek irade olacakki kendinden güçlü adamı yenebileceksin o zamanda bile aralarında 100 milyon falan olacak işte arasında 300 milyon falan olursa olmaz.
 
Bu şekilde öldü sanılıp Kaido'da önemli bir noktada karşımıza çıkması güzel olur.
Oruçu öldü sanacak bir vaziyete getirmişler ve o adam o haliyle gökyüzü adasına çıkmış. Oraya nasıl çıktığıda muamma.
Kanatları varda o haliyle nasıl çıkacak oraya kadar? Ya Big Mom korsanları arasında bir hayın var ya da kendi tayfasından birinin yeteneği sayesinde oradan tüydüler. Aksi şekildeyse Oruç nasıl kurtulduysa Pedroda aynı şekilde Kaidonun atladığı gökyüzü adasına kaçabilir yaralarını iyileştirip yanında Oruçla birlikte Kaido arcta bizimkilerle buluşabilir.

Gökyüzü adasına ayna ile kaçmış olabilir mi acaba? diyeceğimde aynayı çok kullandılar istemem kullanmasını.

Wano'nun olayi dunyaya acilmak. Minklerde Kozuki'ye hizmet eden bir klan degil miydi? Dolayli yoldan ona baglarsak amac Kaido'nun elinden Wano'yu kurtarip dunyaya acilmasini saglamak.
Minkler ve Kozuki hanesi Shogunu yenip Wano ülkesinin kapısını dünyaya açmak istiyorlar. Balık adamların ve ana karakter D.'nin amacı ise tamamen geçmiş tarih ve WG'yi ilgilendiriyor. Shogunu yendikten sonra elde edecekleri amaç ile bunların beklediğimiz zaman, beklediğimiz şafak dedikleri şeyler ayrı şeyler.
 
Perospero logia mı ?
Bölüm harika Pedro da ilerleyin falan demiş herhalde ölüyor kral adamdı vesselam.
Katakuri o ney lan kolunu falan uzatıyon Allah aşkına bigmom da bombadan etkilenmişken Lütfü g4 aç da şu katakuriye iki tane yapıştır daha da bişey istemiyorum

Lütfü

Bencede luffy den iyi :D:D
+1 çare mizu luffy :oleyo2:

Benim favorim hala Nightmare luffy
Halen Akainu Big Mom'ı alır diyenlere şu cevabı veriyorum.

Zaten şu sakazukiye herkesi aldırma fetişi ni bitmedi.
 
Pedro ölmüştür bence de. @Kensei nin de dediği gibi zaten az bir ömrü kalmış olması, Carrotla veda konuşmasını yapması, misyonunu tamamlamış olması ve ilk kez Yonkou tayfası arasına daldığımız bu arcta her istediğimizi alarak güle oynaya çıkmış olmamak ve Yonkou'yu da küçük düşürmemek adına biz de kayıp verdik demek için epik bir şekilde karaktere veda edilecektir.
 
Pedro ölmüştür bence de. @Kensei nin de dediği gibi zaten az bir ömrü kalmış olması, Carrotla veda konuşmasını yapması, misyonunu tamamlamış olması ve ilk kez Yokou tayfası arasına daldığımız bu arcta her istediğimizi alarak güle oynaya çıkmış olmamak ve Yonkou'yu da küçük düşürmemek adına biz de kayıp verdik demek için epik bir şekilde karaktere veda edilecektir.
Kaç haftadır diyorum zaten bizimkilerin bir kayıp vermesi lazım diye. Açmasaydım keşke şom ağzımı ben Carrotu yedirir sanıyordum ne bilim gitti reisi yedirdi. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık