Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 875 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+1 Luffynin kaçmaya devam ettiği her bölüm aynı şekilde kötü. Nerde 10 dakka dinlenip KKG atan Luffy nerde saatlerdir dövüşmediği ve daha yeni yemek yeyip güç topladığı esnada tek g4 e balon olan Luffy :(
Enerji bittiğinden falan değil yav bizim sitenin yorumu o şekildeydi sadece.Dediğin gibi çoktan g4e geçip vurabilmesi lazım şu anda.Ama ne hikmetse söz dinlemez Luffy milleti dinliyor kaçıyor.Yenemeyeceğini anlamış olması da var tabii.Mangaka yenileceği için dövüştürmüyor da olabilir.Nabza göre şerbet işte.Luffynin karakterini ve dövüşmesini rakibinin gücüne göre belirliyor.Luffynin dövüşmeye mangakanın da dövüştürmeye gözü kesiyorsa g4 vs Allah ne verdiyse girişiyor Luffy.Aksi takdirde bir kulp,bahane,minarenin kılıfı bulunuyor ve dövüşmüyor Luffy.

İşine gelince bu adayı böyle bırakamayız lafları işlerine gelmeyince başkasına söz verdik gibi zırvalara dönüşüyor. :(
 
Bence Zeus gelse 10 numara olur. Nami kendisi bedeni olarak sadece göğüslerle gelişen bir karakter. Zeus'un Big Mom'a olan bağlılığı Dressrosa'daki oyuncakların Sugar'a olan bağlılığı gibi ise zaten tırt bir olay ama Big Mom'dan tamamen bağımsız ise tam yardımcı karakterliğin hakkını verir. Yıldırım, uçma gibi şeyler ilerde çok işe yarar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık