Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Gol D. Roger & Silvers Rayleigh vs. Amiraller

Kim kazanır


  • Kullanılan toplam oy
    296
Şu adamların ağırlını valla çözemedi gitti forum. Aokiji sırf bisiklete binip karargahtan habersiz ayrıldı diye Gorosei sorumsuzluğu bize sıkıntı olabilir o muazzam bir güç diye söylenirken , Whitebeard gibi bir güç Marineforda ayak bastığında karşısına adayı korumak için Akainu çıkarken ,Hükümetin, eski bir amiralin Teach ile iş birliği yapmasını kaybettikleri gücün büyüklüğünden zararlı çıkmak olarak görürken , Denizci Amiralinin adaya geldiklerini öğrendiklerinde gücünü görmek istiyorum diyen novaların daha Amiralin ilk saldırısında '' Bu kadar güçlü oldukllarını bilmiyordum '' diye şaşırırken , patır kütür 2 -3 amiral aldırıyorsunuz.

Roger muhakkak bir amiralden daha güçlüdür bu gerçek. Ama dünyadaki en güçlü korsan bile Amiral karşısında zorlanır. Zorlanması da gerekiyor mantıken. Bu adamların amiral olma amacı zaten dünyadaki korsan birliğine karşı durmak. Robin diyor ki onlar karargahın en büyük gücü ve sadece 3 tane var bu adamlardan. 3 adam hepi topu.

Onuda Yonkou ikişerli , Rayleigh ikişerli alıyorsa ne anlamı kaldı karargahın.

Sengoku zamanın amirali iken Shiki olaylarına gidiyormuş savaşmak için. Roger ne zaman görünse Garp ekibini toplayıp peşine düşüyürmuş ( kendisi de amirallik teklifi almış biri)

Zaten Amirallerin görevi bu. Üst düzey güçlü korsanları dengelemek. Gidip novalar . çaylaklar için amiral yapılmıyor bu adamlar.
 
Krallar tokatlar niye mi:En güçlü halinden uzak olan WB en güçlü hallerindeki Akayı + birini rahat engelleyecek güçteydi Roger haliyle bunun üstüdür(bi tık mi tık meselesi değil basbaya üstü gömlek gömlek)
Beyazsakal ve Rayleigh'in denk olduğunu düşünüyorum alt çağa bakıp Law Zoro gibi düşünün derim 3amiral>roger>>2amiral 3amiral>>Rayleigh>2amiral benim denklem bu
 
Son düzenleme:
Ulan Wb ölü halinde Sakazuki'ye nereden geldiğini şaşırttı hala daha amiral türküsü söyleyenler var :bilmem: Aradaki güç farkı muazzam. Öyle saatler süren dövüşler beklemeyin. Hele bu adamlardan biri kılıç kullanan Ray. Kılıç kullananlar dövüşü her zaman daha kısa sürede bitirir. Ray'in haki seviyesi göz önüne alındığında Akainu Mf'deki gibi "ıııgghhh haki kullanıcıları ha" mi diyecek :hhh:Elma gibi yarar bunları Ray.

Garp+Sengoku=3 amiral ediyorsa Roger+Ray=4 amiral tabi ki eder :artiz:
 
Amiral kendisini takmayıp da Luffylerin peşinden giderken Amirali anca çizebilen adamın hakisi çok iyiymiş.Aynı şeyi Rayleigh yapabilirmiydi.Kizaru direk çizer façasını ki bunu bildiği için keşke genç olsaydım diyor.

Yersen tabi.

Sakazuki Wbnin arkasında birden belirse ve iki tane direk darbe vursa ne olur önce onu düşünün.Sonra da Sakazukinin yerine başka bir yonkouyu koyup Wbden yiyeceği iki sağlam deprem darbesinde sonra ne olacağını.

Bu seride direk darbeler vslerin sonucunu belirler.Herhalde sakazuki ile kuzanın birbirlerine sürekli hasar verildiği zannediliyor :fool:
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık