Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 874: Kral Baum

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nami net bir şekilde King Baum'un ölümüne sebep oldu, hatta direkt ölse gene sıkıntı olmazdı ama Nami nişanlısından bahsederek manipüle etti ağacı.
 
Sanji Pudding'ten nasıl ayrılacak ona karşı boş olmadığını gördüğünde ben asıl onu düşünüyorum adam 20 yıldır çabalıyor ilk defa bir manita düşürdü gerçi Rebecca'nın halasını da düşürüyordu az kalsın ama o sayılmaz :oleyo2:
Neden ayrılıyormuş yahu gelsin tayfaya işte, şu anda evliler zaten, evlilik merasimi tamamlandı, bir kızı öpmedi sadece.
 
Arc zaten saçma, Bege gibi akıllı ve plancı bir adamı böyle yapmasına bile saçma. Yonkou yanında takılmış ama luffy olmasa kendi başına yonkou devirecek. Dış bağlantı ayarlama yapmamış bile. Öyle müttefikler gelecek falan deseydi keşke, denizde aksilik yaşayıp gelemeseydiler. Çok basit kurgu ya.
Bege'nin planı Yonkou organizasyonunu indirmek değil Jinbeinin sayfalarca açıklama yaptığı gibi bir organizasyonun sadece başını indiriyor. Yani Luffyler gelmeseydi de yine o foto kırılacaktı, roketler ateşlenecekti ve maalesef vuramayacaklardı. Hatta bu sefer de ellerinde Brulee olmadığı için kaçmak sıkıntı olacaktı ki sonradan CC ile kaçtılar. Neyse Begenin planını küçük görmemizin nedeni sonucunu bilmemiz. Yani plan iyi ama BM şanslı :oleyo: Kim tahmin edebilirdi o çığlığın roketleri patlatacağını...
Bu adam forumun total zekasından yüksek zekaya sahip. Vardır bi bildiği.

Sen çözmüşsün bu işi. :sapkali:
Yarın iş başı yapıyorum o zaman editör olarak :rolleyes:
 
Ace çevredeki ateşleri kontrol edebiliyor mu Enel gibi? Görmedik sanki öyle bi' şey. Edebiliyor olsa Akainu'nun sebep olduğu ateşlerini de kontrol etmesi gerektiği anlamına gelmez mi?
Yok, oynatma o anlamda değil, Ace ağzına bir avuç ateş fırlatsa Pro ona biat eder manasında dedim, biri Zeusun diģeri Pronun üstüne biner iśte :)
 
Gökyüzünü kapyalacak kadar büyüyebilir misin dedi zeus için Nami...

Herhalde devasa bir bulut olup Enel vari Yıldırım yağdırtacak ona Nami. binip kaçma olmayacak bence...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık