Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[FİNAL] BÜYÜK KORSANFAN FAVORİ KARAKTER ANKETİ

Favori karakteriniz hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    290
  • Anket kapatılmış .
Düşük seviyeyle özetlenecek bir durum değil. Robin'in gücünde bir erkek olsaydı aynı muameleyi mi gösterecekti? Hayır. Zoro, kadınlara kadın olduğu için gereken saygıyı gösteren bir karakter. İş ciddi bir dövüşe geldiğinde cinsiyeti ayırt edici bir unsur olarak görmüyor sadece. Bunun nedeni de Kuina. Kuina kadın olduğu için zayıflık gösterilmesinden hiç hoşlanmıyordu, Zoro için Kuina'nın önemini de biliyorsundur. Sanji'yi geçmişi doğrultusunda yorumlarken Zoro'da aynı şeyi yapmamakta taraflılıktır.
Zoro kadınlara duyduğu saygı senin gözlemin. Ben açıkça görüyorum ki herhangi bir kadını kadın olduğu için incitmiyor çünkü Kuina'dan etkilenmiş. Kuina da kendini düşük seviye görüyordu. Asla bir erkek kadar güçlü olamıycam diyordu. Zoro da bunu temel alarak saygıdan bağımsız kadınları hor görmüyor ama incitecek, zarar verecek şeyler yapmıyor. Mesela Monet, istese keserek öldürmeden etkisiz bırakabilirdi ama naaptı. Başka bir kadının onun işini bitirmesine izin verdi. Bu mu saygı... Geçiniz efendim.

Sanji hakkında yorumum yok son sayfalarda zaten, beni başkasıyla karıştırıyorsan belki. Kaldı ki oyum bile Sanji'de değil, oyajide.

edit: Kapı gibi Kuina faktörü...
 
O ne alaka? Serinin en güçlü kadını ve Sanji ilgi göstermediği için söyledim. Sanji dilesin. :(
Bilmem. Maksat ortalık kızışsın. :(

Zoro'nun ciddi bir dövüşte neden kadın-erkek ayırt etmediğini anlayamayan veya kadınları düşük seviyede gördüğünü iddia eden bir insan, ya seriyi idrak edememiştir ya da taraf tutuyordur bu kadar basit. Adamın geçmişinde kapı gibi Kuina faktörü var.
Robin örneğinde gayet de düşük seviyede görüyor bence.

Sanji'ye oy verenlere şunu söylemek istiyorum. Sanji ananıza bacınıza yavşasa hoşunuza gider mi :oleyo2:
Ya o değil de tüm tartışma şundan çıkmış ahaha. :D
 
Başlık açılmıştır. Konu dışı yorumlardan uzak, başlığa uygun yorumlarda bulunalım. Konu tekrar amacından saparsa süresiz kitlerim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık