Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[FİNAL] BÜYÜK KORSANFAN FAVORİ KARAKTER ANKETİ

Favori karakteriniz hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    290
  • Anket kapatılmış .
Biri tayfasi icin kendi hayalinden vazgeciyo
Digeri abazaligindan Kalifanin onunde diz cokuyor.Ondandir.
Manga sayfası atmak ile hiç uğraşamam.Kendisi için hayatını feda edebilecek Zeffin öğretilerine ihanet etmiyor.

Eğer olay tayfa için bir şeyler yapmak ise 2 yıl travestiler ile aynı adada yaşayan kişi Sanji.Sanjinim bu fedakarlığını başka kimse yapmaz.

@kuroashi.no.sanji1993

Luffy bile anlıyor bir şeyleri ki bunları yemedim diyor ama bazıları anlamıyor.Aslında anlıyorlar da işlerine gelmiyor.
 
1- Aklıselimden kastım şu: Bir mücadele sırasında sadece kaba kuvvet değil, aklını da kullanan bir adam Sanji. Alabasta ve Enies Lobby'de gördük. Luffy ve Zoro bodoslama dalar, ki onları öyle sevdik.

2- Tayfaya ihanet ettiğini düşünmüyorum. Onun yaşadıklarıyla fazlasıyla empati kurdum. Ha Luffy, Nami hapsedilmişken, çiçek topladığı sahneye sinir oldum mu, evet. Ama daha çok Oda'ya...

3- Kadın konusunda Sanji hep böyleydi, onu en azından ben onu böyle kabul ettim. Bir kadına vurmaktansa ölmeyi yeğliyor, kan kaybından gidiyor, kadın görünce tüm karizma yerlerde, beyni yanıyor tayfayı unutuyor. Dressrosa'da da yaptı burda da. Tayfa da bu zayıf noktasını kabul etmiş, Pudding'i reddettiğini duyunca, hepsi şok oldu zaten.

Onun dışında kafa zehir gibi, tayfanın en stratejik insanı, benim nazarımda tabii
Eskiden olsa amenna akıllı adam derdimde 2yılın ardından akılın zerresi kalmadı adamda 2yıllık arada okamalarla kala kala bildigimiz zeki sanji yerini zevzek ve pervasız bir sanjiye bıraktı.
 
Eskiden olsa amenna akıllı adam derdimde 2yılın ardından akılın zerresi kalmadı adamda 2yıllık arada okamalarla kala kala bildigimiz zeki sanji yerini zevzek ve pervasız bir sanjiye bıraktı.
Ben o konuda kabahati mangakada buluyorum. Zaman atlamasından şu ana kadar Sanji'yi biraz üstünkörü resmetti. Umarım bu değişir. Ancak dediğim gibi yine de Sanji'nin yaşadıklarından sonra ruh halini, yaşadığı bocalamayı anlayabiliyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık