Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[FİNAL] BÜYÜK KORSANFAN FAVORİ KARAKTER ANKETİ

Favori karakteriniz hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    290
  • Anket kapatılmış .
Demek ki Shanks 2 kere değilde 10 kere görünse Luffy bile geride kalacak ankette. Yazık tayfanın emeklerine. Ölmüş adam bile 20 oy almış bravo :)
 
Luffy o kadar oy alıyorsa, Luffy bugün bildiğiniz, sevdiğiniz Luffy ise bunu Shanks'a borçludur. Az bile almış Shanks başkan!
 
Hayalimle arama girersen seni öldürürüm diyen,sonrada Luffynin hayali için kendi hayalinin karşısında secde edip yalvaran bir karaktersiz manga karakterinin fanlarının Sanjiye sallaması da baya bir ilginç.
 
aklı selim dediğin adam tayfaya ihanet eden kaptanına saldıran tayfayı terkeden kaptanı ölümle boğuşurken karı kız hayali kuran biri nasıl tayfanın en aklı-selimi olcak.
1- Aklıselimden kastım şu: Bir mücadele sırasında sadece kaba kuvvet değil, aklını da kullanan bir adam Sanji. Alabasta ve Enies Lobby'de gördük. Luffy ve Zoro bodoslama dalar, ki onları öyle sevdik.

2- Tayfaya ihanet ettiğini düşünmüyorum. Onun yaşadıklarıyla fazlasıyla empati kurdum. Ha Luffy, Nami hapsedilmişken, çiçek topladığı sahneye sinir oldum mu, evet. Ama daha çok Oda'ya...

3- Kadın konusunda Sanji hep böyleydi, onu en azından ben onu böyle kabul ettim. Bir kadına vurmaktansa ölmeyi yeğliyor, kan kaybından gidiyor, kadın görünce tüm karizma yerlerde, beyni yanıyor tayfayı unutuyor. Dressrosa'da da yaptı burda da. Tayfa da bu zayıf noktasını kabul etmiş, Pudding'i reddettiğini duyunca, hepsi şok oldu zaten.

Onun dışında kafa zehir gibi, tayfanın en stratejik insanı, benim nazarımda tabii
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık