Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 711 Bölüm Yorumu / 712 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Phoenix

Don daha çok Onur, Haysiyet, Pişmanlıksız bir yaşam tarzında kullanılıyor. Sicilya kökenli ailelerde saygınlık, asalet gibi bir anlamı var. Ayrıca Latin kökenli halklarda "tanrı"yı da karşılayan bir sözcüktür. İngilizce de olağanüstü kişilik, lider tarzı bir anlamı, akademik anlamda başta bulunan dekan, rektör vs. için kullanılan sıfat vb. bir çok anlamı var. Ben en çok "Nahuatl" Güney Kızılderili diyalektinde ne anlama geldiğini merak ediyorum... :) Ne dersiniz; D. sırrı aslında başından beri açıklanmış olabilir mi? :)

@cezaci

Böyle de pis bir insanım işte. :) Taptığım tanrıyı aynı dakika da en insafsız bir biçimde katletmek gibi bir meyilim var eskiden beri. Mesleki anlamda "Deccal"lık tercihi yapacaktım ama şartlar el vermedi. :)
 
@Cezaci

Niye yav... İç çamaşırı olarak değil de bir Don Carleone olarak düşün. Godfather izlemidin mi hiç?? Aforoz edilirsin yeminime film camiasından. :) Deccal tabi ya! Boşuna mı gönül verdik OP'ye bu kadar. Küçüklükten beri hep korsan olmak istemiştim. Sonra öğrendim ki Sherlock Holmes'ta aynı hastalıktan muzdaripmiş. Dedim ben böyle kaderin İngilizcesini... Sonra Nietzche'ci oldum zaten. Oda Skypiea'da "Böyle Buyurdu Luffy" adlı muhteşem eserini yazdıktan sonra, ""artık kaçınılmaz, nebini buldun, müritlik kaldı sana"" diyerek iyicene gönül verdim Capon askerinin yollarına. :)
 

Soytarii26

Gol Don Roger hiç alışkın değilim be abi Gol D. Roger karizma bir şekilde dururken Gol Don Roger olmasın bana Gol Külot Roger gibi geliyo:hhh:

Abi senin caniliğini aklımda bi yerde not edeyim bari:D Deccal mi ne yaptın sen ya:eek:
Don fıkrını daha once bı konuda one surmustum, Bınk's Sake sarkısında da gecıyor bu Don. Hangı konuda sorup soyledım hatırlamıyorum ama bana bu Don olmaz demıslerdı :D

Hah tabı ya Smoker'a sormustum bu cevaı vermıstı :D
 
Hazır bir şeyler tartışıyorken ben de birkaç sayı önce yazdığım ama hiç yorum gelmeyen bir düşüncemi ısıtıp tekrar sunayım :D.
Corrida Kolezyumu'nda Mera Mera no Mi için mücadele veren 500'ün üzerinde savaşçı var ve bize de 30'a yakını tanıtıldı. Bunların içinde çok orijinal karakterler var ve bildiğimiz gibi Oda yarattığı karakterleri harcamayı pek sevmiyor. Bu arc bizimkilerin yanında Trafalgar Law gibi fırsatçı bir karakter var. Hatırlayacak olursanız Sabaody Takımadaları'nda Jean Bart'ı tayfasına katmıştı, sizce Dressrosa'da Corrida Kolezyumu'nda dövüşen savaşçılardan birkaç tanesini Kupa Korsanları'na davet eder mi? Tabi şu anda derdi başından aşkın, ancak Dressrosa'da epey vakit geçireceğiz gibi, bu nedenle aklıma böyle bir ihtimal geldi. Biliyorum, hikayeyi etkileyecek bir konu değil ama sizce böyle bir şey yaşanabilir mi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık