Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[FİNAL] BÜYÜK KORSANFAN FAVORİ KARAKTER ANKETİ

Favori karakteriniz hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    290
  • Anket kapatılmış .
Adamsın, boş boş karekterlere oy atıyorlar :sapkali:
Seri insanları luffy, Zoro ve sanji'ye mi yönlendiriyor anlamadım. Bu üçü benim aklımdan bile geçmez, Tiiçi bile onlardan önde gelir bende:bilmem:

Roger, Dragon, WB, Crocodile, Doflamingo, Mihawk, Shanks, BM v.b. varken bizimkiler esamesi okunmaz, onlarda takılıyor işte bunarin yanında. Seri sonu değişebilir tabii ki düşüncem ama Oyaji'nin yeri yinede ayrı olur.
 
Bilmez miyim :rolleyes:
Ya Luffy garip bir çocuk şimdi. Etrafında çok fazla insan topladı, topluyor eyvallah ama bu durum da bana çok destekleniyor hissini veriyor :(

Ama bak Kid'e tak yeni dünya da kol veriyor. Hop önüne Kaido düşüyor falan, bilemiyorum Altan bilemiyorum :oops:
Nasıl topluyor ama mesele o? Hiçbir altyapısı yokken mi yoksa tutarlı sebeplerle mi? Benim gördüğüm herkese kendini kabul ettirecek, umutlarını yeşertecek sebepler veriyor. Bunu yaparken de karşısındaki kişi saygı duysun diye yapmıyor. Sahip olduğu irade bunu gerektiriyor.

Gücüne gelince her seferinde kendisini sonuna kadar zorlayan ve aslında serideki bi çok karaktere göre albenisi az olan gücünü çeşitlendirmiş ve senelerce sadece yumruğunu tutturmak için bile çalışmış bi adam. Hiçbir şey altın tepside sunulmamış.
Rakipleri başka yollardan giderken bu adam savaş lordlarıyla savaş lordlarına denk WG birimleriyle çarpışmış yetmemiş hiçbir süpernovanın aklından geçmeyecek şekilde İD basıp üstüne savaşa yön vermiş. Bütün bunlarda da defalarca kez ölümün eşliğine gelmiş. Pek tabiki Shounen olduğu için bazı yerlerde şansı yardım etmiş, normaldir. Bu şans da sadece onda değil serinin tüm anakarakterlerinde de var. Zoroda Sanjide Namide şans yok denebilir mi?
Olması da doğaldır. Sıradan insanlar bile yeri geliyor sn ile ölümden dönüyor, bazı tevafuklar oluyor ve işleri garip bi şekilde ellerinde olmayan durumlarla rast geliyor. Ben bi sn ile beni ısırmak için atlayan yılandan kurtulmuştum, su almaya gittik piknikte bidonları unutmuşum yılan tam çalının arasından atlayacakken bi adım geri attım ve yılan atladı. Heleki böyle bi kurguda normaldir. Kaldıki o Luffy sadece tek yonkounun değil iki yonkounun radarına girdi biriyle zaten düşman ve BigMomın da tüm tayfasının tehdidi altında şu an. Bu da epey bi şanssızlık sayılır bi yandan.
 
"Tüm forum Zoro'dan nefret ediyor"
"Herkes Zoro'ya karşı"
"Forumun birleştirici gücü Zoro düşmanlığı"
"Herkes Zoro fanlarına saldırıyor"


Mağdur edebiyatı her zaman işe yarıyor bu ülkede. :flaugh:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık