Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    415
Denizcilerin güçlerini ele aldığımızda; bir Filo Amirali, 3 Amiral, Sengoku, Garp, Tsuru'ya en önemli güçler diyebiliriz.
Bir Yonkou'nun en önemli gücünün üç güçlü adamı olduğunu varsayarsak:
Bir Yonkou = 2 Amiral; Sağ/Sol Kol = Amiral Seviyesine Yakın; Diğer güçlü Adam = Sağ/Sol Kol kadar olmasa da Amiral seviyesine yakın.
Bu denklemden Bir Yonkou Sakazuki ve Kizaru'yu tutsa, 3 Yonkou Adamı = Fuji ve Ryu. Açıkta Sengoku, Garp, Tsuru kalıyor. BM'nin tayfasından yola çıkarsak başka güçlü haki kullanıcıları da vardır illaki her Yonkou tayfasında. Yine de Denizciler üstün gözüküyor. Normal olan da bu zaten, en son savaş Denizcilerle olacaksa böyle de olmalı. Yoksa Yonkou indiren bir Luffy'nin en son savaşı zevk vermezdi.
Niye o zaman Yonkouları indirmiyor Denizciler denebilir:
1-Bir sürü korsan var, bunların bazıları illaki Yonkou ayağına dolanıyor bir yerlerde ve onlar tarafından ortadan kaldırılıyor böylece WG'ın yükü azalıyor.
2-Tüm savaş gücünü Yonkou üzerine salmak mantıklı olmaz, Denizcilerin Kutsal Ejder'i korumak ve başka yerlerdeki güvenliği sağlamak gibi görevleri var.

Konuya gelirsek Akainu şu an Filo Amirali. Diğer 3 Amirale kıyasla biraz daha güçlüdür. Meyvesi ise çok tehlikeli, Yonkou bile olsa boş anına gelirse önemli bir uzvundan olur. Ama teke tekte genel itibari ile zor gözüküyor. Yalnız pestil etme şıkkı hoş olmamış kimse Aka'yı pestil edemez :artiz:
 
Animeyi oda çizmiyor ki, manga bölümüne inanmanızı öneririm, zira adamın kafasının yarısı gerçekten gitti.

 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık