Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 873 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangastream yarın elimizde olur dedi. Halbuki nette var çevir. :oleyo: Bugün çıkartmayacaklar gibi duruyor. Başkası çevirir.
 
Benim aklıma olabilecek iki şey geliyor. Ya filoyuz lan biz diye gaza gelip bayrağı indirecek ve SH bayrağı takacak. Tabi bu haberi duyan Şenks yandaşları gelip bunları pataklayıp sonrasında reisin önüne atacaklar. Tam bunlar işleri bitti diye son dualarını edecekken Şenks vaay Luffy'nin arkadaşları gelin bi parti yapak diyecek. Barto salya sümük.

Yada Enies Lobby'deki olayları falan bile bilen stalker Barto, Shanks ve Luffy arasındaki bağı biliyor olacak ve anaa Luffy senpayimin büyük ustasının adası deyip yine salya sümük ağlayacak. Birisine nasıl onla görüşebiliriz diyecek ve denden mushi getirecekler. Luffy'nin arkadaşı olduğunu duyan Şenks vay yigenim geliyom masayı hazırla diyecrk ve parti yapacakl... Bi dakka lan niye hep partiyle bitiyor bu senaryolar:S Neyse.

Seni alıntıladığıma göre senin yazdığınla alakalı. Sen konuya Akainu katıp güç çıkarımı yapmışsın ben de amirallerle kapışan başka bi karakteri dahil ettim. Her bölüm BM hakkında güç çıkarımı yapmaktan bıkmadıysan buna da katlan.
İkincisi aklımın ucundan bile geçmemişti. Olur mu olur. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık