Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Daz Bones ne diyor bakın, beni kılıçustası zannetme seni parçalamak için birden fazla silahım var. Zoro önüne geleni kılıçustası ilan edebilir, bu onun kendi cahilliği.



VIZ medya ''greatest'' demiş. Resmi çevirisi.
Cabaji kendini kılıç ustası olarak görüyor :mad:
Kaku'da aynı şekilde...

Bende sana mantığının mangayla çeliştiğini söylüyorum.
 
Kılıçlarını savururken o saldırıya bir isim vermeye mi teknik diyorsun anlamadım? O zaman kimin kelime haznesi daha genişse onun kılıç tekniği herkesten üstündür :) Şaka bir yana birine cevap verirken onu alıntılayın, adab-ı muaşerettendir :oleyo: Ayrıca bazen çoğul eki falan da kullanıp triplere giriyorsunuz, karşınızda iddialarına cevap verdiğiniz bir kişi var. Buyur amme hizmetini de yapayım @Erkan12
Ha yok bütün Mihawk'ı amirallerden güçlü görmeyenlere falan konuşuyorum diyorsan da yazdıklarımızı okumuyorsun demektir.
Aynı düşüncede olan birden fazla kişi olduğu için ortaya yazdım. Ayrıca böyle bir zorunluluk yok, hizmete de gerek yok.

Peki, sen bunun kılıç tekniğinden mi yoksa haki, fiziksel güç ve hızdan mı kaynaklandığını nasıl anladın? Ben zaten bundan bahsediyorum. Senin dediğin benim bahsettiğime çıkıyor. Desteğin için sağ ol. :)
 
En güçlü kılıç ustası olmak için stil yetmez sadece. Şu an düşündüğüm şey; sadece kılıç kullanarak bunu yenen birisi çıkarsa ünvanı alır -elbetteki şeytan meyvesi gücünü veya hakisini kılıcıyla birleştirebilir-. Ama kılıç dışı en ufak bir uzvunu kullanırsa olmaz.
@yyolcu japonlar için önemli elbetteki ama şu OP evreninde bana göre gerek yoktu. En güçlü ünvanı gibi bir ünvan varken özellikle. Kenpo ustası niye yok mesela. Oda umarım mangayı sonlandırırken Bleach gibi bazı şeyleri muallakta bırakmaz.
 
Cabaji kendini kılıç ustası olarak görüyor :mad:
Kaku'da aynı şekilde...

Bende sana mantığının mangayla çeliştiğini söylüyorum.
Daha önce dedim, Kaku aynı zamanda Rokushiki kullanıcısıyım, Zoan kullanıcısıyım da diyor.

Mangada Daz Bones Zoro'ya beni kılıçustası olarak görme, seni parçalamak için farklı tekniklerimde var diyor. Mangada çelişen bir şey yok. Zoro'nun kılıçustası sapığı olduğunu biliyoruz, mesela Luffy et, Sanji kadın, Zoro kılıçustası dendiğinde uyanıyor. Zoro'nun her yerde kılıçustası görmesi normal bir şey, ama Daz Bones'un dediği gibi onlar sadece kılıçustasından ibaret değiller.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık