Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Güç, Vs Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangaka zaten Cracker'in yenildiği bölümde yazıyor bunu. O Cracker' in cigneyebileceginden fazlaydı diyor. Komutanlar Luffy'i normal şartlarda o indiremez.
Orjinalde çiğneme miğneme yok. Mangastream fantazi yapmış. Orada yazan şu: 必殺炸裂!! 新"ギア4"!!! "Öldürücü bir saldırı patlıyor!! Yeni 4. vites !!!" gibi bir şey diyor.
 
Hala Cracker vs Luffy mi tartışıyonuz la. Herif 1 vs all yaptı gene de 11 saat ve şaibeli bir sonla bitti. Luffy görünen gücüyle Crackeri yenemezdi. He arc sonuna kadar başka bişiler daha gösterirse bir daha tartarız ama bu hali yeterli değildi.
 
Luffy'nin galibiyetleri shounenleri bile aşacak seviyede, tom ve jerry ile yarışıyor.

Cracker'in askerlerini Nami'nin yardımı ile etkisiz hale getirip sonrada onları yemek müthiş bir zeka örneği, Öyle yapacağına Cracker'i luffy'nin yenebileceği farklı bir meyve ile çıkart ki karşısına bir mantığa otuttur galibiyeti, Crocodile ve Enel'i söylemeye gerek yok. Abuk sabuk anti, handikap saçmalıklarıyla yenmesin artık luffy, Halbuki doflamingo'da bunu yapmıştın bir arc önce...

Bir tek Oda Shounen yapıyor sanki, Hxh, Toriko, hatta Naruto bile çok daha iyi bu konuda...(Ana karakter açısından)
 
Arkadaşlar merhaba.Ben tayfa hakkında ve tayfanın gücü hakkında şöyle olması gerektiğini düşünüyorum.
Luffy zaten çok güçlü, ve potansiyelide yüksek 1v1'de karşısına çıkan birisiyle boy ölçüşebilir.(Herkesi döver biçer değil)
Arc'larda 2. en güçlü elemanı hep Zoro'ya kalıyor haliyle. Zoro'nun gözüyle ilgili teoriler vs.var ki bende dahil çoğu kişi Zoro'nun acaip güçlü olduğu yönünde düşünüyor yani vs atıcağı adamı alır.
Şimdi gelelim Sanji'ye. Sanji çok pasif bu aralar ve ben kesinlikle güçlenmesi gerektiğini düşünüyorum çok geride kaldı. Sonuçta Luffy, Zoro ve Sanji fight'larda tayfanın en sağlamları. Şuan 3v3 matchup'ta Sanji (Ki Yonkou'larla kapışılıyor artık.) Çok güçsüz bana göre.
Franky bence güçlü ve potansiyelede sahip ona kalıcak elemanı alabilcek bi eleman o yüzden p.up yiyeceğini sanmıyorum.
Brook tam bir sürpriz yumurta. Support bazen ama işe de yarıyor. O aynı kalır diye düşünüyorum.
Nico Robin haki'ye sahip olsa çok mükemmel olur. Düşünsenize Logia türüne bile çok avantajlı olur vücudundan el çıkardığında. Tabi gücünün yetebildiklerine karşı.
Chopper monster pointle, güzel bir yıkım gücüne ulaşıyor. Aynı kalır gibi.
Gelelim Usopp ve Nami'ye. Usopp kesinlikle alet edevatını yenilemesi gerekiyor. Çünkü çok useless. Nami de aynı şekilde. Nami herhangi bir meyve yese iyi olur. Usopp da alet edevatı değiştirmeli.

Şimdi neden böyle olmalı bana göre, artık Yonkou'larla mücadele başladı. Tayfanın gerçekten sağlam olması lazım. Naruto'nun TNJ'si gibi Luffy' de kendine arkadaş, yoldaş onu destekleyen ve yardım eden birilerine sahip oluyor ve Fight'ları hep birilerinin yardımı vs ile alıyor bizimkiler. Usopp'un korkması Nami'nin çaresizliği felan evet izlerken güzel oluyor ama güçlüde olmaları lazım bence.Yonkou'larla vs dönücek yani zırt pırt birileri yardım etmemeli artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık