Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 872: Yumuşak ve Pofuduk

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm koca arcı batırdı yazık oldu.BM'nin elinde harbiden saf güçten başka hiçbir şey yok ne zeka ne liderlik vasfı hepsi sıfır. Elindeki gücü de kendi tayfasına zarar verebilecek kadar kötü kullanıyor.BM korsanları buraya kadar gelebildiyse tümüyle Katakuri ile Streusen sayesinde gibi ve Katakuri'nin peşine düşeceği gruba acırım.
 
WB belkide 50 küsur yıldır bu meyveyi kullanıyor Teach ise 2 yıldır. İkisi de aynı derece de hakimiyet kuramazlar meyve üzerinde.
Teach kaç yıldır wb nin yanındaydı şimdiden wb ayarına bence gelmiştir ve birde D. faktörü var bence Teach wb yi aşacak luffy de onu yani ilerdeki vs ler daha güçlü kişiler arasında olacak.
 
Ne yani?? E. Oda Big Moma kendi tayfasını mı yedirtecek.....
Luffy hepsini tekleseydi daha mantıklıydı, bir yonkou tayfasına bu yapılır mı??
 
Şimdi herkesin kafasında deli sorular ama en önemli soru şu bu arcın veya yılın sanji yılı olması gerekiyordu hani noldu power upı bırak sanjinin doğrudan etki ettiği olay bile olmadı cık cık cık
 
Kaçmalarına hiç sözüm yok , böyle şeyler olur bu serilerde ama diğer serilerle one piece arasındaki fark mantığıydı bana göre , bu bölümde mantıktan eser yoktu , kaido kafa üstü bilmem nerden atladı bi çizik bile almadı hadi o kaido diyelim yahu doflamingo nerelerden düştü , gedatsu gökyüzü adasından düştü kimler kimler düştü , neymiş kale yıkılacakmış BM ler yokolacakmış.Konuyu ilerletmeye çalışmasını anlıyorumda olayın şitini çıkarma be oda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık