Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düz mantık yazmayı bırakın artık diye konuşuyoruz.Cracker kesti fark ortada diye konuşulunca.
Sizin bu yaptığınız şuna benziyor.Sabit bir tahtaya çakılan çiviyle hareket ederken denenmesini kıyaslamak.Cracker'in hasar mevzusu ilk klasmana giriyor.Ki aynısını Bellamy gibi güçsüz bir karakter dahi yapabiliyor o tahta sabit olunca.O kesti bu kesemedi diye kestirip atılamaz.Düz mantığı bırakın.

İlk saldırı dediğini de sanki tek başına yapmışlar gibi yazmaya da devam et iyi algı yapıyorsun.2 kişilik çalışmanın ürünüyle atılan gammayı Luffynin tek başına yaptığı top saldırısıyla kıyaslamaya kalkıyorsun birde.
Hala boş konuşmalar. Argüman getir bana. De ki bak şu sahneye g4 moduna geçince Dof bunu yaptı de bende susayım. Sustur beni.
 
Bir şey sormak istiyorum BM arcı bittiğine göre Sanji ve Luffynin ödül artışı olur mu olursa tahminlerinizi merak ediyorum?
 

luffysam

selam herkese. bişi sorcam, şiki reyis ayaklarını nasıl kesiyo? iki kılıçtan bahsediyor, onlarla mı kesiyor? gerçi ortalıkta da kılıç yok ama. düşündüm düşündüm bulamadım.

Bir kılıç ustasının slaş atmak için illa kılıç kullanmasına gerek yok. Eliyle de atabilir. Tabi yetenekli ise. Zoro tatsumaki yapabiliyor mesela. Veya bir çok karakter elinden şok dalgası çıkarıyor. Denizciler bacağı ile ranyaku atıyor. Eliyle atan da çıkar. Burger koluyla şok dalgası atıyor. Elizabello atıyor. Belki şiki de eliyle böyle bir teknik yapıp kesmiştir. Böyle bir yeteneği yoksa, kendi bacağını kırmıştır.
 

luffysam

Morganı yiyecek bm. Kimsenin haberi olmayacak olaylardan. Aksi halde müthiş itibar kaybı. Ayrıca morianın düştüğünü de duyurmadılar. Bu da aynısı olacak. Kadının daha meyve gücünü bile doğru düzgün görmedik şaka gibi. Anca yıldırım elektrik attı.
 
Sanji'nin ödülünün artması için ne sebep var ki?

Luffy Cracker'i yendiği için artabilir.
Kalenin yıkılması Luffynin tayfası tarafından yapıldığı dile getirilirse tayfadaki herkesin ödülü artacak. Sonuçta dressrosada yarısının arttı bu arcta diğer yarısının artması mantıksız değil.
 
Kalenin yıkılması Luffynin tayfası tarafından yapıldığı dile getirilirse tayfadaki herkesin ödülü artacak. Sonuçta dressrosada yarısının arttı bu arcta diğer yarısının artması mantıksız değil.
Dressrosa'da ama marine vardı. Şuan bu arc'da yok. Ama şöyle de diyebilirsin; "Magaziner olan -çok ünlenmiş- gazeteci ve yazar var bi manşet atması yeter". Ona bir şey diyemem. Artacak olursa da orada bulunan tayfadan elemanların artar hatta Gorosei'ler tarafından Jinbei'nin Luffy'e katılımı en büyük konu olur. Balıkadam'ın insanların yanında durması ideolojik bir durum (farkındalık) çünkü.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık