Gözüktü şimdi. Teşekkürler.@kuroashi.no.sanji1993
Düzelttim, belki görmüşsünüzdür. Genelde anime izlemem, yeni gördüğüm için koydum sadece.
Gözüktü şimdi. Teşekkürler.@kuroashi.no.sanji1993
Düzelttim, belki görmüşsünüzdür. Genelde anime izlemem, yeni gördüğüm için koydum sadece.
Ace kendisi için dönüp dalmıyordu babası için yapmıştı, burda kendisi için dönüp Bigmom'a dalan ve etkisiz hale gelen bir kaptan var. Ama tabi şansı sayesinde kurtuluşa erenler kraldır, ölenler öyle değilNe gerçeği sizin hayali kurgunuz o. Ace gayette kaçması gereken yerde kaçıyordu. Ta Ki Onun için kendini feda eden babasına laf söylenene kadar. Roger da Mom'un söylemine göre kaçmaş. Babasın oğlu bu adam Shanks Tescilli.
Normalde 10 uyanırım bugün 7 de uyandım böyle bir fark var.Bu çok erken hali yani? Normali kaç oluyor?
He 7 güzel, ben 11 de yazınca 4-5 gibi kalkıyorsun sandım.Normalde 10 uyanırım bugün 7 de uyandım böyle bir fark var.
Hayatım boyunca hiç o saatlerde uyanmak nasip olmadı.He 7 güzel, ben 11 de yazınca 4-5 gibi kalkıyorsun sandım.
Düz mantık yazmayı bırakın artık diye konuşuyoruz.Cracker kesti fark ortada diye konuşulunca.Sen hala konuşuyor musun? g4 modunda hasar verdiği sahne göster önce bana, boş konuşma. Yok gamma knife yok bilmem ne. Geç bunları. g4 formunda ki Luffy'e Dof'un vurduğu hasar verdiği bir tane sahne göster. Elin çalışsın biraz.
Nasıl kaldı? Kendi organlarını diktiği için, yani meyvesi buna elverişliydi. O yüzden ilk saldırıda inmedi yoksa oda ilk saldırıda inecekti. Yahu adam şehir turu attı, duvardan duvara vurdu Luffy, öteki tarafta Cracker 11 saat dövüşün ardından anca yenildi ki g4 modunda Luffy'i kesti de.
Adam el çarpınca bisküvi üretiyor. Yani yokken var ediyor ve bunları kontrol ediyor. Var olan şeyleri (yerdeki krakerleri) mi kontrol edemeyecek ?
Hemen çağırıp soralım @Shikiselam herkese. bişi sorcam, şiki reyis ayaklarını nasıl kesiyo? iki kılıçtan bahsediyor, onlarla mı kesiyor? gerçi ortalıkta da kılıç yok ama. düşündüm düşündüm bulamadım.