Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir bilgi açıklanmadı.
Her şeyin açıklanmasını beklersen baya bi' beklersin :) Bu "yaptım oldu" meselesi gibi ben öyle dediğim için öyle olması lazım değil. Mantıksal açıdan ve serinin bize anlatılan meyve işleyiş mekanizmasına göre mümkün değil. Dressrosa'daki meyve döngüsü bir çok şey anlatıyor o kısma bakarsan bir şeyler çıkarabilirsin belki. Çıkaramazsan beni bul :D
 
Tamam öyle olsun. Fakat çürüttüğün bu şeyin Kraker karşısında bir anlamı yok ki hacı :) Uyanış olsa ne olmasa ne ? Üretken olan hiç bir paramecia başka bir üretken paramecia'yı meyvesel anlamda etkileyemez. Bu krakerlerin ipe dönüşme mevzusundan bahsediyorum. Bu serinin temel taşlarına aykırı bir mevzu.
Bunu da çürüteyim müsaade edersen.
Kendi dediğim şekilde değil senin söylediğin şekilde olduğunu varsayıyorum.
Senin dediğin gibi olsa bile o krakerler parçalandığında o özelliğini kaybeder ve Luffy nasıl yiyebildiyse Doffy de ipliğe dönüştürebilir kraker parçalarını.Luffy parçalanan krakerlerin tekrar asker olmasından şikayet ediyordu o yüzden yiyordu.Cracker'in artık böyle bir avantajı kalmaz.Doffy bu adamın avantajını kendi avantajına çevirir hatta.
 
Benim gözümde dof,craker ,luffy aynı ligin adamları.Birbirleriyle farklı dövüşlerinde hepsi elbet kazanabilir.ace sabo gibi vs.
 
Uyanış ile büskivileri pe dönüştürme ihtimalini yok sayarsak, çünkü bu hayli belirsiz bir konu... Mingo, Cracker'in zırhını bile parçalayamaz, öyle bir saldırı gücü yok!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık