Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 871: Yardır, Caesar!

Bölüm Nasıldı


  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ana Efso idi ama bu Katakuri çok başka lan. :D
Luffy'nin kendisine hakaret edilirken bakışı çok çok iyiydi.

sadece Ana ve Kata olayı çözdü üstüne Cracker şurda olsa ve bizim daha ne işe yaradığı belli olmayan Smoothie ablamız bi işe yarasaydı herhalde olaylar çok beter hale gelirdi dicemde bundan beteri ne olabilir ?

Sanjiyi daha iyi tanımamız için güzel bir arc oldu hele çocukluğu efso idi ama çok kolay düşmüş be, tamam karşına büyük ihtimal Smoothie çıkmış ama reise yakıştıramadım yinede. Jokerimizden daha çok şey bekliyorum ama bu arc onun için özeldi duygu karmaşasının içindeydi. birde bizimkiler burdan sıvıştıktan sonra Sanjinin tutumlarını merak ediyorum.

Cp0 ayrıntısı yine seriye renk kattı ve oyun içinde oyun var dedirttiriyor resmen.
Sanjiyi yine cin tutuyordu umarim cinden tek yememistir. Smoothie'nin gorevi poz vermek. Ancak gulumsuyor. 932 M di galiba nasil almis bu odulu merak ettiriyor acaba Kata reisin yendiklerinin de mi ustune kondu poz vererek diye dusundurttu.
 
Son düzenleme:
Sanjiyi yine cin tutuyordu umarim cinden tek yememistir. Smoothie'nin gorevi poz vermek. Ancak gulumsuyor. 980 M di galiba nasil almis bu odulu merak ettiriyor acaba Kata reisin yendiklerinin de mi ustune kondu poz vererek diye dusundurttu.
yok Luffynin bedenine başka bi ablamız ayak basıyordu kimin kimi tuttuğu önemli değil.
Büyük ihtimal Smoothie ablamız işini bitirmiş reisin bu kadar kısa sürede pert olduğuna göre.
Smoothie olayı ise karakteri gereği sanırım aşırı rahat bi ablamız.
 
Smoothie'nin aktif olmamasının karakterle ilintili olduğunu düşünmüyorum pek şu bölümden sonra. İki komutan eksik olduğu halde mangaka birini daha aktif çizmiyorsa bu gerek olmadığındandır. Mesaj belli, kaptan ve sağ kol yetti işte bizimkilere.
 
Mom un luffy yi yenmesi için efor sarf etmesine gerek yok zaten sağlam olsa da. Fakat bana yine de garip gelen bir şey var. Luffy elbette aptal bir adam. Dof ile dövüşürken son bir vuruş yapayım da şu işi bitireyim diye didindi ama süre bitti sonrası zaten malum. Şimdi düşünüyorum bre mal eğer tek vuruşluk bir gücün kaldıysa sonuçlarını bildiğin halde ne halt etmeye geri dönersin? Zaten bir avuç adamsın tek şansın da kaçmakken üzerine bu kadar güçsüzken bu artistliğin kime? İşte dof dövüşünden sonra belki artık tükenme noktasını biliyordur ihtimalini düşünürek mom un o sırada bir şey yapmış olabileceğini düşünüyorum. Sağ olsun oda efendi onu da göstermedi. Muhtemelen haftaya biri gelip kıç kurtaracak. Kim olur bilmem ama bomba sayesinde olmasından daha iyidir diye umuyorum
 
Luffy de ODA Türk geni işlemiş olabilir bence. Karakteristik özellikleri öyle hiç geri vites yok :)) Alayına atar gider...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık