Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 871: Yardır, Caesar!

Bölüm Nasıldı


  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl görmek istiyorsanız öyle bakıyorsunuz bu yanlış birşey yapmayın.
Ortada dövüş yokken yenildi tek,yedi gibi cümleler kurmanız yanlış.Bu adam kaidoyu indirmeye gidecek bir kişi BM ile savaşmaya gerektirecek bir olayı kalmadı sırf laf yememek için döndü saldırdı ve kendisi için geleceğini şuan için rakibinin kaido olduğunu söyledi belki fark etmemişsinizdir ama BM de kolunu haki ile kapmayıp savunuyor hani şu hiç silah işlemez denilen zırhı o kadar sağlamsa çaylak olan luffy nın vuruşunu niye haki ile karşılıyor?.
German baya hayal kırıklığı yarattı ya adamlar 1 e 1 de çöp grup olarak dalarlarsa anca iş yapabiliyor.
Kale yıkıldı herkez zeminde güzel bir savaş ile yardıra yardıra adadan kaçacak BM de arkaların dan anca su döker
 
Katakuri seri açısından mihenk taşı gibi adam. Serideki karakterlerin alayı dövüş esnasında car car muhabbet ediyor, boş konuşuyor. Bu adam hedef odaklı, sadece görevini yapıyor. Laf yok, icraat var.
Al benden de o kadar. Animelerden beklentim hep bu oldu. Bik bik ötmektense biraz iş yapsınlar. 2 hareket yapıp 10 dakika konuşmalarından gına geldi.
 
Sanjini 2 yıllık eğitiminde öğrendiği yemek tarifleri belki luffy için gerekli olan enerji ihtiyacını çözebilir gibime geliyor.
 
Ana Efso idi ama bu Katakuri çok başka lan. :D
Luffy'nin kendisine hakaret edilirken bakışı çok çok iyiydi.

sadece Ana ve Kata olayı çözdü üstüne Cracker şurda olsa ve bizim daha ne işe yaradığı belli olmayan Smoothie ablamız bi işe yarasaydı herhalde olaylar çok beter hale gelirdi dicemde bundan beteri ne olabilir ?

Sanjiyi daha iyi tanımamız için güzel bir arc oldu hele çocukluğu efso idi ama çok kolay düşmüş be, tamam karşına büyük ihtimal Smoothie çıkmış ama reise yakıştıramadım yinede. Jokerimizden daha çok şey bekliyorum ama bu arc onun için özeldi duygu karmaşasının içindeydi. birde bizimkiler burdan sıvıştıktan sonra Sanjinin tutumlarını merak ediyorum.

Cp0 ayrıntısı yine seriye renk kattı ve oyun içinde oyun var dedirttiriyor resmen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 49)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık