Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetişkin insanlar kendilerinden sorumludur güzel bir savunma o zaman Ace için ölenler şarkısını tüttürüp adamı neden yeriyonuz ? (Yerenlere lafım)

Gücünün yetmeyeğine, kendinden güçlü olana bile, kendi doğruların için dalıp, yanındaki insanların hayatlarını ve o ana kadar geçen sürede gösterilen emekleri boşa harcayanlar adam olabiliyorlar o zaman neden, Ace o kadar emeği boşa götürdü, hadini aştı, gücünün yetmediği kişiye bulaştı diye yeriliyor ?

İşin özü madem kendinden güçlü olana dalmakta sıkıntı yok, madem yetişkin insanlar kendi kararlarını kendileri verebiliyorlar o zaman Ace'ye bu konularda adam değildir denmemeli yada itiraf edelim şansın olup yaşarsan adam olursun şansın olmaz ölürsen(Ki ölüm kardeşini kurtarmak için olsa bile) karektersiz, güçsüz artistin teki olursun :byee:
Şöyle yaz ciğerimi ye. Ballıysan adam oluyorsun, şanssızsan yerin dibine sokuluyorsun. Ace orada kurtulsaydı, Ace'i gömenlerin yarısı şu an Ace adamdır nidalarıyla geziyordu. Luffy ve Ace'in birbirinden hiç farkı yok bu konuda. Fakat Luffy ana karakter olmanın getirdiği bir şansa sahipken Ace'te maalesef bu olmadı.

Ace yerine Luffy'i koy, Sakazuki'nin Beyazsakal'a saydırması yerine de Shanks'e saydırdığını düşün. Orada Luffy, saydırılan lafları sineye çekse, ne adamlığı kalır ne Luffy'liği. Hoş bunda bile bunca yıldır mantığıyla değil duygularıyla hareket etmiş olan Luffy, mantıklı olanı yaptı diye temize çekilir. Geri çekilmese ve dalsa, ana karakter avantajıyla da sıyrılsa tam Luffy'lik hareket olur, on numara şekil olur, adamın dibi olur.
 
Deniz yıldızı demiş ha meydanda Zoro da yok o duymamış galiba.Kimse hatırlayamamış benim de aklıma gelmedi.Durum böyleyse tartışılacak yanı yok kabul ediyorum.Tabii bilmesine rağmen başına geleceklerinin diğerleri gibi bilincinde olduğunu düşünmüyorum o ayrı.Kid,Law vs Shabondyde ölüp ölüp dirileceklerini biliyor luffy tozpembe bakıyor bilincinde değil olayın.Gelen olsa da kurtulabileceklerini sanıyor sanırım biraz da ondan bu tarz sonunu düşünmeden yapılan hareketler.

Boş yorumlar atacağına, olayın farklılıklarını yaz. Ace için söylenilenlerin pek çoğu bu olayda geçerli.

Kendinden güçlü birine dalmak var, yetişkinlerin ölmesi var. Daha ne olabilir ? Yada farkı ne olabilir yaz bizde anlayalım.
Ben söyleyeyim kısa ve öz.Ölmesi.Ace konusunda tek dertleri ölmesi.Geçende birisi Wb için içinden geçtiler diyordu.Kusulan nefretin sebebi zayıflamaları yada ölmeleri.Bizim halk zayıflığı sevmiyor.

Mangaka hiç adam öldürmüyor diyorduk ya forum için konuşursak aslında çok iyi yapıyormuş.Aman bozmasın birini öldürürse yandık.2 karakteri de sırf dengeler değişmek zorunda diye öldürdü aslında.
 
Ben neden aynı gördüğünü açıkladım, sen neden ayrı olduğunu açıklayamayansın o yüzden iyi geceler :artiz:
Bir tarafta milli irade, diğer tarafta ise milli iradeye gereksiz zamanda ve gereksiz yerde karşı çıkıp o gereksiz egosuyla gidip ölmek. Ki o milli irade, Ace'i kurtarmak için yüzlerce can feda etti.

Hiç Ace haterlığı acıtasyonu yapmayın. Sabaody ile Mf arasında dağlar kadar fark var.
 
Son düzenleme:
@RedTeroR Luffy ne yapsa haklı, Ace ya da Teach ne yapsa hatalı olur. Luffy kaçar, aklıyla düşündü, plana uyar olması gereken bu denir. Düşmana dalar helal olsun denir. Teach kaçar korkak karaktersiz olur. Ace sonuna gider geri zekalı olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık