Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 870: Elveda

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    185
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu Nami "Bizim başından beri dövüşme niyetimiz yoktu, eğer öyle olsaydı Zoro ve diğerlerini de getirirdik" diyor. Yani Luffy'ye buraya geliş amaçların. Mesele bu. Zoro, Usopp olsa yardırırdık manası yok. :(
Sürekli bisküvi yemesinden kaynaklı olarak enerjisi bitmemiştir. 11 saat boyunca devir daim yapmıştır.
Abi yanlış anlamada sürekli bahane bulmayın düzgünce açıyor işte. Bisküvi yemekle alakası da yok, haki bu kullandıkca adam bitiyordu demekki adabte olmaya baslamış G4'e. G3 kullanırken küçülüyordu ilk başlarda sonra 1-2 dövüşten sonra küçülmedi onun gibi.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Abi yanlis anlamada surekli bahane bulmayin duzgunce aciyor iste . Biskuvi yemekle alakasi da yok haki bu kullandikca adam bitiyordu demekki adabte olmaya baslamis g 4 e . G 3 kullanirken kuculuyorsu ilk baslarda sonra 1 2 dovusten sonra kuculmedi onun gibi
Bir iki dövüşten sonra mı yoksa zaman atlamasından sonra mı küçülmemeye başladı G3 sonrası?
 
Germa 66, tayfanın geri kalanından güçlü totalde. Zoro'yu övmek için yer arıyor adamlar :D Sanırsın Zoro olsa bütün Germa'dan daha büyük iş yapar. Usopp, Franky vs de işin ekstrası olur. Aynen aynen Zoro şart.

Nami, sadece önceki konuşulanları hatırlatıyor, bunda gariplik yok. Ancak her an her şey değişebiliyor. Daha geçen hikayede Franky, yardım edelim dedi, kalıp yardım ettiler. Orada kaçsalar sıkıntı olmazdı kendileri açısından. Lakin burada oluyor. BAA, Baratie ve Kamabakka doğrudan tehlikeye giriyor.

Bu adamlar daha Arabasta'da Vivi için hayatlarını riske attılar. Luffy hakisiz haliyle logia adama daldı lan. Aynı adamlar gidip de sevdiklerini kendi canlarından korktuklarından dolayı riske atarlarsa büyük mantık hatası olur. Gerçi Luffy ve Sanji, son bölümde "korkmuyoruz" dediler.

Kaçmaları için Mom'ı aradan başka bir gücün çıkarması lazım. Net olan şey, bizimkiler gittiğinde BAA, Baratie ve Kamabakka tehlikede olmayacak. Sunny Go ile giderlerken bir gün gemiye Zeff'in kafası falan gelmeyecek.
Eğer şu vaziyetteyken kaçmayı başarırlarsa muhtemelen Big Mom öyle plan program yapmaz. Flashback'ten anladığımız kadarıyla Luffy misali duygularıyla hareket eden bir kadın. Mesela Teach olsa, evet, kesin öncelikle sevdiklerinin kellesini alır gemiye yollardı.

Plan program yapmaz derken şunu kast ettim aslında; Big Mom o kadar sinirlenecek ki, ordusunun bir kısmı bizimkileri muhtemelen uzun bir süre kovalayacak. Wano da bile karşımıza çıkabilirler.

Aklımdaki şeyleri tam olarak toparlayamıyorum şuan ama; yani nasıl desem, açıkçası Luffy'nin daha evvel dövüşüp de yendiği arc'lardaki gibi olmayacak bu sefer işler bana göre.

Eğer Luffy buradan çıkınca gerçekten Kaido'yu devirmek için yola çıkar ve Wano'da mücadeleye başlarsa; kaybedeceğini düşünüyorum.

Luffy, Kaido'ya yenildikten sonra tutsak düşebilir, donanma onu alabilir vs.

Ardından Luffy için, tekrardan Kaido'ya gelene kadar uzun bir mücadele başlar. O esnada süpernovalardan bazılarını indirebilir, kendisini kovalamış olan Big Mom'ın adamlarını yenebilir, belki bir tane de amirali yener (şu yeni gelecek olan tam bunun için geliyor gibi) ve ardından tekrardan Kaido'nun karşısına çıkar.

E. Oda'nın, Luffy'nin bir yonkoyu indirme sürecini epey uzun tutacağını düşünüyorum. Bana sorarsanız 150 bölümden önce, hatta 200-250 bölümden önce Luffy'nin bir yonkouyu devirdiğini görmemiz mümkün değil.
 
Ben bu bölümlere niye ısınamadım acaba. Son 2-3 bölümdür kurgu zorlama ilerliyor sanki. Bege kale iken nasıl bu kadar kolay ölecek duruma gelir? Saçma değil mi? Adam 2 yıl önceki nova en azından biraz direnebilseydi diye beklemedim değil.
 
Abi yanlis anlamada surekli bahane bulmayin duzgunce aciyor iste . Biskuvi yemekle alakasi da yok haki bu kullandikca adam bitiyordu demekki adabte olmaya baslamis g 4 e . G 3 kullanirken kuculuyorsu ilk baslarda sonra 1 2 dovusten sonra kuculmedi onun gibi
Benim konuyla alakam yok sanırım :S
Ayrıca mevzuyu net anlamadım ama Luffy Tankmani sırf bisküviler sayesinde yaptı ve tekniğin sonunda da g4 çok enerji tüketiyor diye kendi dedi. Öyle bisküvi hiçbir işe yaramamış değil :(
 
Yanlız varya şundan bir ay önce biri çıkıp Sanji BM'nin saldırısına karşılık verecek dense.Diyen adam linç edilirdi.
 
Ben bu bölümlere niye ısınamadım acaba. Son 2-3 bölümdür kurgu zorlama ilerliyor sanki. Bege kale iken nasıl bu kadar kolay ölecek duruma gelir? Saçma değil mi? Adam 2 yıl önceki nova en azından biraz direnebilseydi diye beklemedim değil.
İnsanoğlu ne kadar farklı düşünüyor öyle.Son 2 3 bölümün yorumlarını oku millet Bm neden Begeye tek atamadı diye Bm ye saldırıyor :D Ben ayarında görüyorum durumu.
 
-Dövüş alanına giren herkes uçuyor.uçuşmayanlar begenin içinde. haki kullanıcıları varken nasıl kaçacaklar
- sanji ve germa alanda. Germa sanjinin yeteneklerini gördüğünde göt olacak. Adam alet edavat olmadan uçuyor
- koca ananın hislerini anlayacak tek kişi luffy aynı hisiyata sahipler. Uzlaşma olabilir
- o kutu patlarsa neyi tetikleyecek. Uçarak kaçmaları için bir ortam hazırlaya bilir belki
- bir de pudding etmeni var. Acaba koca ana istiyerek bazı kötü anılarını ona sildirdimi? Sevgili kocası tehlikedeyken bunları koca anaya geri verebilir. Tek tek değilde belli bir alan içindeki herkesin anısını değiştireceği bir özelliği varmı
- dışardan uçuk yardımlar gelmesin arkadaş devrimciler gelip ne yapacak yada amiral. Mevcut ve konuk oyuncular kimse ve olay örgüsü neyse öyle yazılsın. Jinbe koca anayla bağlantılıydı ve gördük güzel de oldu yani.Dragon gelirse sırıtır çoğu kişi hayal kırıklığına uğrar ve eserden soğur. Rica ediyorum lütfen yazmayın böyle şeyler. Devrimcilerin dahilinde bir senaryo olsun hep birlikte dragong bu bölüm gelecek diyelim.
- alakası yok ama süpernovaların çoğunluğu luffye saygı duyuyor şimdi de her temas kurduğu nova minnet duyacak gibi. Ayrıca kaidonun kidi bir kafese koyup kaynar suyun üstünde salandırmasını luffy nin bunu görürkenki halini okumak istiyorum:ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık