Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 870: Elveda

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    185
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G-4 tüketiyor. Hemen kullanıp işe yaramazsa Luffy'nin de savaş dışı kalıp, yakalanma ihtimali var. Bu yüzden oyalamak için G3 açmış çünkü plan kaçmak üzerine kurulu :D En son ihtimal G-4 :good:
Craker ile g4 acmisti ve 11 saat dovustuler.Tabi surekli g4 ile dovusmedi ama doffy'de tukenmisti actiktan sonra orda oyle bir tukenme durumu yoktu o sebebten dedim
 
Ben ne yazmışım, sen neye cevap veriyon :artiz:
Soru şu dövüşmeye niyetleri olsa, Zoro ve diğerleri derken tayfadan mı bahsediyorlar ? Yoksa tüm müttefiklerden mi ?

Eğer tayfadan bahsediyorlarsa, Nami'nin özgüvenine hayran kaldım diyebilirim :bilmem:
Ahahah çok güzel yerden vurmuşsun :D
 
Big Mom'ın bu arc düşmeyeceği çok aşikâr.

Wano savaşı tahmin ettiğimizden çok daha büyük bir hâle gelebilir. Luffy ve devrim ordusuna karşı Big Mom ile Kaido sadece o savaşa özel ittifak kurabilir. Çünkü ikisi de Hasır Şapkalar Filosunu ve Devrim Ordusunu yok etmek istiyor olacaktır.

Ayrıca Wano'da Luffy vs Kaido başlayana kadar en az 150-200 bölüm geçecek tahminimce. Çünkü herkes Luffy vs karşı tarafın kaptanı gibi, Zoro vs 2. adam, Sanji vs 3. adam gibi bir eşleşme yapıyor ama bence öyle olmayacak. Luffy, Kaido ile birebir dövüşene kadar dediğim ittifak olayı olursa Kaido ve Big Mom'un 2. ve 3. adamları ile dövüşmek zorunda kalacak. Üstüne bir de Kaido ile ittifak olan SüperNova'lar var. Herkes süpernovaların Luffy'nin tarafına geçeceğini düşünüyor ama öyle olacağını hiç zannetmiyorum. Ayrıca daha şu Wewill ve eli baltalı iyi yarı bir denizci evladı vardı, Sabondy'de falan karşımıza çıkmıştı. Yeni gelen amiral var...

Wano arc'ı bence çok büyük bir savaşa ev sahipliği yapacak ve serideki bütün dengelerin bozulduğu, güçlerin yer değiştirdiği, kimi isimlerin yükselip kimi isimlerin düştüğü bir arc olacak.
 
Siz ne kadar kabul etmeseniz de orada öylece duran ve sadece Bellamy'nin ataklarını karşılamaya çalışan bir Luffy vardı. Özellikle o dövüşten sonrasında karşısında olan Luffy'e Dof diyor ki güçten düşmüşsün. Saldırıların ağırlığını kaybetmiş. Luffy de buna karşılık sende Law'dan iyi bir saldırı aldın. Bana iyiymişsin gibi numara çekme. Şu konuşmayı okuyan birinin düşüneceği şey ikisinin de iyi durumda olmadığıdır.

Ayrıca özellikle Dof'un Gamma saldırısını meyve yeteneğiyle büyük oranda hallettiği ortada. İşlevi olarak organları iz bırakmadan yoketmesi beklenen bir saldırının organları yoketmediği ortadaysa daha neyi tartışıyoruz?
İç organların hasar görmesinden bahsediyoruz. Dof sadece ölme olasılığını ortadan kaldırdı. İç organları hasar aldı. Luffy Bellamy ile o hâle geliyorsa BM karşısında nasıl kazanacağını düşünen insanlar var anlamadım yaman çelişki. Bellamy birkaç kere vurdu. Sonrasında Dof ile dövüşmeye başladı. Yanlış hatırlamıyorsam Gamma Knife falan sonrası diyordu Dof bunu teke tek kaldıklarında -dediği yorulmayla ilgiliydi güçten düşme daha ağır bir şey bana göre-. Yani Bellamy değil Dof onu o hâle getiriyor. Bellamy'nin getirdiğini düşünmek bence Luffy'nin dayanıklılığını Yonkou ile karşılaştıran arkadaşlara ayıp olur. Bunun üzerine "eee sonuçta Luffy de iyi durumda değilmiş diyebilirsin" ama Luffy Cracker'de de gördük ki ilk önce rakiplerinin güçlerini test ediyor. Yani her seferinde belli bir haki kaybı yaşıyor. Sonrasında G4'e geçme kararı alıyor. Luffy'nin muhtemelen direk G4'e geçmesi gibi bir durum söz konusu olmayacak. Sonuç olarak Dof'u etkileyenler Law ve Luffy ama Luffy'i etkileyen Dof.

Güzel kardeşim sen ve senin gibi Dof fani arkadaşlar şunu niye anlamıyor; g4 modunda Luffy, Dof ile dövüşmedi, ezdi. Çatara cutara ezdi yani. Ağır siklet farkı vardı. Fazla geldi g4. Nitekim dof hasar veremedi Luffy'e. Yahu artık şunu kabul edin g4 2 gömlek yüksek dofa. Fazla geldi.
Üslubun hoşuma gitmedi ama yorum yapmışsın cevap vermemek olmaz. Birincisi Dof fanı falan değilim. İkincisi bir şeyi kabul etmek zorunda hiç değilim. Mantığıma yatan bir şey sunarsan eyvallah. G4'lü Luffy'e Dof'un zarar veremediği doğru. Ama G4'lü Luffy'i belli bir süre tuttuğunu gördük. Dof'un dayanıklılığı iyiydi. İç organları hasar almamış olsa daha fazla dayanıp Luffy'nin G4 süresi bittikten sonra Luffy'i alma ihtimali yüksekti benim penceremden.
 
Zoro ve diğerleri ifadesinden ne kadar gereksiz anlamlar çıkarmaya çalışmış insanlar. Basit şekilde "savaşma niyetimiz olsa tüm herkesi toplar gelirdik" denmiş. Hani bunu bile saptırabiliyor olmak gerçekten yetenek işi, ne desem bilemedim..
Bu tüm forumlarda ki en tehlikeli yetenek , bir kelimeden tartışma çıkarma gücü.
 
Muhtemelen G4'ten sonra uyanışı görürüz ve başka bir vites ortaya çıkmaz.

G4'ün yıkım gücü hafife alınmamalı arkadaşlar.

Luffy muhtelemen G4 ile Garp seviyesinde olmasa da ona yakın derecede yumruklar atmaya başladı ki bu başlı başına muazzam bir güç demek.

Ayrıca Luffy G4 ile bazı handikaplara sahip. Onların üstesinden gelmeden yeni bir teknik açamaz. Şöyle düşünün, G4'lü halindeyken Luffy bence Kaido ve BM hariç herkesle dövüşebilir. Yenilir ya da yener bu başka mevzu.

Ama şöyle düşünelim, Katakuri vs Luffy savaşı dönüyor ve 1 vs 1. Etrafta ikisine de yardım edecek kimse yok.

Luffy G4 seviyesindeyken Katakuri'yi yenmek zorunda yani kısıtlı bir zamanı var. Hakisi tükendiği an Katakuri tarafından yakalanır, tutsak düşer ya da öldürülür mantıken.
 
Germa 66, tayfanın geri kalanından güçlü totalde. Zoro'yu övmek için yer arıyor adamlar :D Sanırsın Zoro olsa bütün Germa'dan daha büyük iş yapar. Usopp, Franky vs de işin ekstrası olur. Aynen aynen Zoro şart.

Nami, sadece önceki konuşulanları hatırlatıyor, bunda gariplik yok. Ancak her an her şey değişebiliyor. Daha geçen hikayede Franky, yardım edelim dedi, kalıp yardım ettiler. Orada kaçsalar sıkıntı olmazdı kendileri açısından. Lakin burada oluyor. BAA, Baratie ve Kamabakka doğrudan tehlikeye giriyor.

Bu adamlar daha Arabasta'da Vivi için hayatlarını riske attılar. Luffy hakisiz haliyle logia adama daldı lan. Aynı adamlar gidip de sevdiklerini kendi canlarından korktuklarından dolayı riske atarlarsa büyük mantık hatası olur. Gerçi Luffy ve Sanji, son bölümde "korkmuyoruz" dediler.

Kaçmaları için Mom'ı aradan başka bir gücün çıkarması lazım. Net olan şey, bizimkiler gittiğinde BAA, Baratie ve Kamabakka tehlikede olmayacak. Sunny Go ile giderlerken bir gün gemiye Zeff'in kafası falan gelmeyecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık