Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2 Amiral'e Karşı Kazanabilecek Biri Var mı ya da Olacak mı?

Seride 2 Amirale karşı Kazanabilecek kişi var mı?

  • Gol D. Roger

    Kullanılan: 337 55.5%
  • Monkey D. Garp (Gençliği)

    Kullanılan: 205 33.8%
  • Monkey D. Dragon

    Kullanılan: 106 17.5%
  • Edward Newgate (Gençliği)

    Kullanılan: 279 46.0%
  • Monkey D. Luffy (Serinin sonlarında)

    Kullanılan: 288 47.4%
  • Marshall D. Teach (Serinin sonlarında)

    Kullanılan: 186 30.6%
  • Diğer (Belirtiniz)

    Kullanılan: 54 8.9%
  • Hayır yok, ama serinin sonlarına doğru olabilir

    Kullanılan: 39 6.4%
  • Hayır yok ve muhtemelen olmayacak da

    Kullanılan: 123 20.3%
  • Rocks D. Xebec

    Kullanılan: 90 14.8%

  • Kullanılan toplam oy
    607
Aynen öyle.Amirallerin tepeye yakın adamlar ama tepeye sadece tırmanabilecek adamlar olduğu sonradan anlaşılacak.En tepe değiller olamazlar da.Eski nesil hariç.Garp,Sengoku ayrı adamlar.

Akainu bile o çok güçlü akainu bile 3 yerdi işte senin dediğin gibi.Yani bu şu demek oluyor.Wb ile akainu arasında Dof ve Sanji arasında ne kadar fark varsa ondan biraz daha az bir fark var.Hepsi o.


Sonuç olarak 4 kişi alır.Zor olur ama alırlar.Ray bile gençken bir amirali anında saf dışı bırakabileceğini dile getirmişken zirve isimler fazlasını yapar.Amiral seviciliğe lüzüm yok.

Roger
Genç Wb
Luffy
Teach


Diğerlerini açıklamama gerek yok Teach'i söyleyeyim.2 meyveyi de uyandıracak bence ve imparator seviyesini aşacak.
Altına imzamı atarım. Ne düşündüysem onu yazmışsın.
 
Öyle birisi seride yok. Olsaydı büyük savaşta WB indirirdi, ki bir tane bile amirali öldüremedi. Gördük Wb'nin gücünü, bırak amirali almasını tayfasında bulunan adamı ölümden kurtaramadı.

Şimdi yaşlıydı, şuydu buydu diyenler olacaktır tabi. Onları mazur görmek lazım. =)
 
Ona emin olamıyorum.Tamam ölümsüz de takım çalışmasıyla etkisiz hale getirilebilir bu daha önce yapılmış.Kaybedebilir.Ben yaşlı beyazsakalın alacağını düşünmüyorum zaten.Kaidonun da yaşlı beyazsakalın gerisinde olduğunu düşündüğümden ölümsüzlüğe rağmen zor.Saldırı gücü ve becerileri net değil sadece üstün savunma kazanabileceği anlamına gelmez.
 
Ona emin olamıyorum.Tamam ölümsüz de takım çalışmasıyla etkisiz hale getirilebilir bu daha önce yapılmış.Kaybedebilir.Ben yaşlı beyazsakalın alacağını düşünmüyorum zaten.Kaidonun da yaşlı beyazsakalın gerisinde olduğunu düşündüğümden ölümsüzlüğe rağmen zor.Saldırı gücü ve becerileri net değil sadece üstün savunma kazanabileceği anlamına gelmez.
Mantıklı dediğin. Bahsettiğin dörtlüye katılıyorum ben de, Kaido konusunda muallaktayım. Dediğin gibi olay etkisiz hale getirmekse, getirilebilir iki amiral tarafından lakin Oda çok başka da çizebilir bu adamı. Net olamıyorum o yüzden.
 
Bir yonkounun hatta yonkou ötesinin gücü olan kk seviyesi kavranabilmiş değil.

Ederi 3 kuruş olmayan sahneler üzerinden amiral uçurmacalar yapılıyor. Zannedersiniz Akainu tek başına Marco, Jozu, Vista'yı yerden yere çalacak :)

Aynı sahnenin farklı pozunu Sabo borusu vermişti. Sonra ne oldu peki ? Duman attı Sabo :D

Luffy Fujitora'yı gördü mü g3'ü çakıveriyor. Yeneceğinden mi ? Hayır elbette. Aynısını Linlin'e ya da bir başka yonkouya yapabilir mi ? G3 Kraker'de bile işe yaramadı. Zoro bir yonkou için "sıra bende" cümlesini kurabilir mi Allah aşkına :hhh:

Not: O günler de gelecek orası ayrı :a:

Zoro yerin dibinden attığı bir slashla yonkouyu 3 metre sürükleyebilir mi ? :)

Not: O günler de gelecek orası ayrı :a:

Demem o ki yonkou ve amiral arasındaki fark bariz ve nettir. Siz bu bariz ve net olan fark üstüne bir level daha koyun, bir adım daha ilerisini düşünün. Arada muazzam bir güç farkı oluşuyor. Bu muazzam güç farkı, kk seviyesindeki birinin amiral seviyesindeki birine 2 atmasına yeter. Hatta kk seviyesindeki bir kılıç ustası bu ihtimali teke kadar indirebilir. Çünkü kılıç saldırıları daha tehlikelidir ve dövüş stili gereği daha kısa zamanda dövüş bitirmeye musaittir. Örnekleri mangayla sabittir. O yüzden kafanızda 5-10 günlük dövüşler hayal etmeyin :)

Aradaki net üstünlükten kaynaklı, dövüş Mingo vs. 2 adet Sanji'ye döner. Hadi biraz daha zorlanır diyeyim. Ve Mingo için bir adet Sanji ile iki adet Sanji arasında pek bir fark yoktur. Gömlek farkı olan dövüşleri böyle düşünmek gerekir :sapkali:
 
Luffy ilerde böyle bir konuma gelebilir mi bilmem ama benim için Roger çok çok ayrı bir seviyede ve bana göre böyle biri varsa o da Roger'dır. WB genç halini aşmış bir Roger'in öyle böyle değil muazzam bir gücü olmalı. Genç WB alır mı bilmem ama Roger bence zor da olsa iki amiral alırdı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık