Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamın violeti tuttugu sahneyi aç ve sanjinin hızını bu videoda görebilirsin ve ayrıca yakın bir mesafeden puddingin mermilerinden kolayca sıyrılabilen birisinden bahsediyoruz :) sbs de adamın biri sordu en hız sıralamasını yapabilirmisin diye sanji ilk 2 deydi ruffy is 4 veya 5 di
2 yıl önceden bahsediyorum.
 
Anladım ben. Oda ters köşe yapıp Shanks'i son Boss yapmasın da :D Öyle bir konu vardı.
Shanks son boss olmaz.

Luffy korsan krallığa yürürken yada olmak üzereyken al bakayım şapkanı der.

- Seni dövmeyeceğim Shanks sana vuramam sana vuran ellerim kırılsın.Ama seni geçeceğim buna emin olabilirsin.Bunu kanıtlamadan kk olmak bana yakışmaz der.Bunu kanıtlamadan kk olamam.

- Seninle ben değil tayfam ilgilenecek.Tayfamın en güçlü üyesi.Zoro. O kazandığında seni geçmişim demektir.O da ölen ustasının dengini yenerek dünyanın en iyi kılıç ustası olduğunu kanıtlayacak. ( Mihawk Bb kumpasına gitmiştir.)

- Zoro Shanks ile dövüş ve kazan.Bundan daha azını yapıyorsan kk tayfasında değilsin demektir.Hedefimize beraber ulaşalım.
 
Wb nin durumunu gören Jozu Aokijiye kolunu kaptırıyor.Kolunu kaptırdıktan bir süre sonra ise tamamen yenildiğini görüyoruz.Kolunu Wb ye baktı diye kaybetti ama tamamen saf dışı kalmasının bu olay ile bir alakası yok yani.Gayette dikkati Aokijide iken yenildiği gösterildi.
Kolunu kaptırması şurda: http://mangatraders.biz/read-online/One-Piece-chapter-568-page-11.html
Düştüğü sahne hemen sonraki bölümde: http://mangatraders.biz/read-online/One-Piece-chapter-569-page-7.html

Olay anlık olarak gerçekleşiyor yani, Marco'nun lazer-kelepçe-lazer şeklinde yediği kombodanda belli oluyor o sahnelerin ardı ardına gerçekleştiği, Jozu kolu kaptırdıktan sonra komple donup sonrada düşmüş işte..

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık