Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun Mihawkın en güçlü tekniği olduğu sanmıyorum şahsen.

En güçlü kesiş denmiş ki Mihawk en güçlü kılıç ustası olunca onun attığı slash haliyle çok güçlü oluyor. Bundan güçlü bir kesiş yoktur anlamında olabilir kastedilen.

Çünkü Mihawk teknik dövüşürse Zoro gibi farklı farklı stillerde saldırılar gösterir ki en güçlü tekniğini zorlanmadıkça kullanmaz.
Zaten en güçlü teknik demedim en güçlü kesiş dedim :D Bazı arkadaşlar rastgele kılıç salladı diyor da.
 
Zoro açıkça Luffy bu sefer ciddi diyor ve Luffy Bazuka gibi teknikler kullanıyor.
Yani mangakada yazqn yeşi inkar edip kendince yorumluyorsun.
Nami de dövüş uzamasın diye mangaka tarafından komediye vurup engelliyor.

Zoro`nun dayanıklılık konusunda Luffy ve Dofi`den geri değil.
Yani ilk yediği saldırı KingKong olsa yenilmez ama g4 sonrası yerse yenilir diye düşünüyorum.
Sebebini açıkladım...

Bir de hala Rayleigh amiral eder diyorsun aama cevap verdim başkasıda cevap vermiş ama onlara cevap verip aynı şeyleri yazıyorsun.

İnsanlar engellemekte haklılar. %1 Şarj
Luffy lastik üstüne koka yapıyor lastik özelliginide kaybetmiyor, luffynin meyvesinin en önemli yanı crakerdede doftada gördük ama tmm zoro daha dayanıklı normal vücuduyla.
tmm zoro daha dayanıklı king kong guna da bişey olmaz senin dedigin olsun hadi yorma parmaklarımı kış kış
 
Biraz geç oldu cevap ama
Bence içten içe ayakta alkışladı Wb orada Sabo borusu değil dünyanın en güçlü kesişi bu.Bu yüzden güldü beğendi çünkü saldırıyı.Ama bende de elmas var işte diye pis pis sırıtmayı da ihmal etmedi. :)
Ahahah katılıyorum dediğine :) Bu arada yapmışsın yapacağını yine, cidden bu forumda eskimeyecek tek şey herhalde bu adamın tartışması. Her daim konuşulabiliyor. Bu da Mihawk'ın ne kadar başarılı tasarlanmış bir karakter olduğunu gösteriyor bana.
Ona bişi dediğim yok Jozuyu kesmek öyle kolay iş değil zaten, ayrıca Jozu zorlanmıyor ki? Jozuyuda yener zaten Mihawk heralde, ama konu o değil benim için. Mihawkın slashı atarken sahnesi yok. Adam farkı göreceğim diyor sonra direkt slashı gösteriyor. Kaldı ki slash atarken ben bir yerini yırtan adam hatırlamıyorum :( Birde adam ''şu adamla aramdaki farkı görcem'' diyip dandik bir slash mı attı diyorsun yani? Koca yonkouya? Bu bana hiç ikna edici gelmedi açıkçası.

Yonkouyu seviye belirtsin diye söyledim zaten. Şöyle düzelteyim: Adamlarını aşacak birinin karşısında Wb onların kalkan olmasına izin verir miydi sence? Bana bunu de.

Adam Mihawk hakkında konuşmaya bile gerek duymadı gülümsedi sadece. Daha ne diyim bilemiyorum :(
Ben diyorum ki rahat bir şekilde attığı slash üzerinden adamın gücü hakkında çıkarıma ulaşamazsın. Jozu karşılayabildi demek ki Jozu dengi diyemezsin. Sen gerçekten Mihawk'ın bütün saldırılarının attığı slash ayarında olduğuna inanıyor musun?

Beyazsakal bekliyor, çünkü tayfasında Jozu gibi elmas meyvesine sahip bir adam olduğunu biliyor. Adam kocaman sırıtıyor bile. Sorduğun soru da Jozu gibi spesifik bir adam varken bir anlam kazanmıyor. Çünkü bu adamın meyvesi direk kılıç ustalarının antisi. Ha Mihawk, Jozu'ya ciddi bir şekilde saldırmaya devam ederdi. Boyunu aşardı. Beyazsakal müdahale olmazdı o zaman tartışırız.

Diyorsun ki Mihawk, Jozu'yu alır. Jozu'yu alan, Vista'yı alan adam niye savaşta almaya çalışmadı peki? Niye üstünlük kurmak istemedi? Mihawk'ın MF'de ciddi bir şekilde savaşmaya niyeti yoktu, diğer shichilerde olduğu gibi. Bunu gören adam MF'yi güç dengesi için kıstas olarak almaz.

Bu adamla Beyazsakal'ın arasındaki ilişkiyi tam olarak bilmiyoruz. Ki biz Beyazsakal'ın ağzından Shanks'le zamanında kapıştıklarını duyduk. Gerçekten saldırı niyetiyle atılmış bir slash bile olmayabilir o ki bana göre öyle de zaten. Neyi amaçladığı da ileride adamın geçmişi açıklandığında belli olacak tam anlamıyla.

Arkadaş size sığ düşündüğünüzü söylüyor ama bence yanılıyor. Çünkü sığ düşünen insan Mihawk'ın ''O adamla aramızdaki farkı...'' dediğini görür. ''Bir Yonkou ile aramdaki farkı...'' demediğini görür. Yani o WB'ye has bir durumdu. Neden peki? Çünkü ''Strongest Man in the World!''

Herkese hayırlı iftarlar.
Dediklerine katılıyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık