Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Charlotte Cracker

Donquixote Doflamingo vs Charlotte Cracker


  • Kullanılan toplam oy
    334
İçimizde hala Crackerin hakisinin güçlü olduğuna inanan arkadaşlar var. :) Adamın yeteneinin adı Sert Bisküvi, ama neymiş Luffy b hakisi sert demiş falan, Luffynin beyanının bir önemi yok, o daha kuklanın içindeki Crackeri bulamıyor, :)
 
Bence de haklısın biz senelerdir çöp bir adamı okumuşuz. Ama luffy şurada güçlü dedi diye adamı güçlü yaparsınız sadece bir sözden, sanki luffy'nin kendi iradesi varmış gibi konuşuyorsunuz herşeyi yazan e.oda neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum adam bize boş chapterları mı okuttu nedir ? bu adama niçin bu kadar chapter ayrıldı çöp olduğu için mi ? biri gelir garp neden güçlü biliyormusun su chapter da roger'ı ölüm'ün kıyısından döndürmüş derler vay be ne kadar güçlüymüş bu laflara bakarsınız ama, e.oda boş yapmaz derler ama olay başka bir şeye gelince 100 chapterı at çöpe değerli hiç birşey yok dersiniz. işinize yarayan bir şey varsa cımbızla çek ne kadar tarafsız bir gözlem, bence sen bir daha benim yorumlarıma alıntı ve ya cevap yazma çünkü yorumlarıma cevap yazabilecek bir seviye'de değilsin , adama bölüm çok ayrıldı olayı değil tamamen bakış açısı ile ilgili sen istesen de bu durumu anlayacak birine benzemiyorsun.
Şşş sakin ol şampiyon. Erkekliğin tutmuş.
 
Şimdi Dofly,Kuma,Magellan,Law,Sugar,Hancock ve eski Blackbeard gibi karakterlerin meyve güçleri çok değişik ve bazı kendinden güçlü elemanları yenme ihtimali doğurtuyor. Kendileri zaten çok güçlü bu karakterlerin ona itirazım yok.Bu durumu şöyle açıklıyayım.
Mesela Sugar Kyrostan güçsüz olduğu halde totalde,onu oyuncak yapabilmiş.
Kuma veya Magellan Jackten güçsüz karakterler oldukları halde meyvesi sayesinde saf dışı bırakabilirler.
Sanji seri sonunda amiral seviyesine gelse bile Hancocka yenilir.
Blackbeard tüm meyve kullanıcılarına karşı avantajlı halde.
Law keza kendinden çok güçlü birine(atıyorum bu kişi Jack olsun yine) mes yeteneği sayesinde tek atabilir.

İşte Doflynin bazı saldırılarıda buna olanak sağlıyor.Dofly totalde dayanıklılığı,hakisi,meyvesi ve fiziksel gücüyle 70 gücünde ise bile (total gücünü 80 olarak varsayalım) Jozu gibi hantal bir karakter karşısında avantajlı olabiliyor.

"Şimdi ya bu adamın meyvesi değil mi sonuçta onu niye adamdan ayrı tutuyoruz,oda adamın gücü sayılır" diyebilirsiniz ve sonuna kadar haklı olursunuz. Ama mesela verdiğim örneğe göre 75 gücünde kabul edebileceğimiz x kişisine karşı Jozunun Doflyden fazla şansı olur.

Örnek veriyorum.Ses meyvesi kullanıcısı 800mlik Haydar D. Roger diye bir korsan bastı adayı. Crackerın veya Jozunun bu adamı yenme ihtimali Doflyden daha fazladır. Fakat diyelim 1 milyarlık çok daha güçlü bir korsan geldi(Buda Jack olsun) ,buda hantal ve Doflynin uyanışının etkileyeceği türden bir meyveye sahipse Doflynin bu adam karşısındaki şansı Jozu ve Crackerin şansından daha fazladır.

Bu vsyi Dofly uyanışı ve parazit tekniği sayesinde alır.Fakat totalde hakisi,saldırı ve savunma gücüyle,meyvesiyle Cracker daha güçlüdür.
Jozu hamtal degil ki ?
 
Çok kararsızım çok bu gün dof yarın Cracker derim.
Daha düne kadar Cracker diyorumdum ama bazı yorumlar insanın fikrini etkiliyor cidden. Güzel yazılar var
Denk karakterler bence. ille de oy at deseler Cracker derim heralde.
 
Çok kararsızım çok bu gün dof yarın Cracker derim.
Daha düne kadar Cracker diyorumdum ama bazı yorumlar insanın fikrini etkiliyor cidden. Güzel yazılar var
Denk karakterler bence. ille de oy at deseler Cracker derim heralde.
Hahahahahha cidden baya kararsiz kalmissin bugun dof yarin craker derim demissin sonra kim deseler craker :D valla ben de oyleyim bence de denkler
 
Forum'da ya troll çok ya'da doflamingo nefreti çok fazla, e.oda Doflamingo için şuana kadar ayırmadığı chapter sayısını bu adama ayırmıştır ve şuana kadar luffy'i en çok zorlayan elemandır (aksini iddia eden gerçekten tarafsız olduğunu düşünmesin). Doflamingo'nun seviyesinden bahsetmeyecem zaten cracker ile doffy kıyaslamak ve doff'un zar zor ankette yenebildiğine inanların sayısının bir hayli fazla olduğunu görmek açıkcası forum ahalisi'nin one piece'yi izlemediklerini düşünmeme yol açıyor..

Doff şuan bize gösterilen Big Mom korsanlarının tüm komutanlarını alır teke tek vs de, tek sıkıntı çıkarabilecek dogtooth'dur. Ben yalnızca bize gösterilenler le hareket ediyorum, big mom komutanları'nı herhangi birileri ile kıyaslayamazsınız ama benim gözümde açıkcası şuan süpernova ile eşit dövüşebilecek kişiler gibi görüyorum.. Bir yerde geçmişti süpernovalar'dan olan keşiş 4 komutandan birini yenmiş ve 3 komutan kalmıştı hatırlayın. Bize gösterilen + birşeyler olursa o zaman konuşabiliriz dof vs cracker olayını.
+1
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık