Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 869: Kuşatma Altında

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    192
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper bölüm ya ama tam ortalık karışmışken haftaya ara olduğuna inanamıyorum. nasıl bekleyeceğimi bilemiyorum. biz neden şiddete bu kadar eğilimliyiz :)
 
Ichiji ve Reiju'nun güçlü olmasını bekliyordum. BM arşivini gösterirken cool takılan bir onlar vardı. Bege'in kulak gitti galiba tam kestiremedim ama sağlam oturttu BM. Bege'in niye küçümsendiğini anlamıyorum. Nihai formu gayet sağlam. Savunması güçlüdür ama Katakuri tıkadı her şeyi ne yapabilir ki?
Şu an BM'in oyalanıp Bege'in hareket etmesinin sağlanması gerekiyor. Burada iş Sanji ve Luffy'e bakıyor gibi. Bege kaçarken BM, Katakuri ve Smoothie tutulursa kendini savunabilir. Luffy dövüşecek gibi görünüyor beklemiyordum bunu ama olay oraya gitti. Sanji şekeri eritse yeter. Katakuri, Smoothie'yi kim oyalar bilmiyorum.
 
Kalenin koruyuculuğu sınırlı tabi de rage moddaki Big Momın attığı yumruk Bege'nin sakağını yamultuyor biraz. Sanki bar kavgasında sağlam bir yumruk yemiş gibi.
Bege'nin çok güçlü olduğunu savunmuyorum ama ilk kez bir yonkoudan direk saldırı yiyen bir süpernova gördük ki, hasar düşündüğümden daha yüzeysel. Hem de Bege'nin süpernovalar arasında anca ortalarda olduğunu göz önüne alırsak.
Herkeste bir WB kuvveti yok. Ama bazı arkadaşlara bir türlü anlatamadık. Bazı arkadaşlara kalsa Mom, yumruğu vurup Cracker'in kukla ordusunu yarıp geçecekti hemen :D Ben yav mesele kraker kırmak değil, mesele anında yeniden yapması Luffy hem genel manada hem saldırı hızı manasında Mom'dan hızlı olmasına rağmen hem de gatling saldırısı olmasına rağmen yılmış, açık bulana kadar vuramamış, Mom nasıl yapar deyince anca o yonko, yapar diyorlardı.

Yeteneğe göre yorumlamak diye bir şey yok, o yonko, yapar, o yonko, atar falan demek var anca. Düz mantık takılınca sıkıntı oluyor. Cracker'in kuklaları hemen yarıp onu perişan edebilecek kadın, ne hikmetse senin de dediğin gibi Bege'ye tek atamadı. Ki gene dediğin gibi ortalama bir nova bu.

Mom, en zayıfları. Eşitler diye bir türkü tutturulmuş ama değil. Değindiğin durum bunun küçük bir göstergesi ve ne hikmetse(!) es geçilmiş ve bir açıklama getiril(e)memiş. Ne oldu acaba? Kesin mangaka sıvamıştır. Yoksa yonko lan o, yüceler yücesi bir yonko, nasıl tek atamaz? Kesin mangaka sıvadı. Sanıldığı kadar güçlü olmama durumu olamaz sonuçta :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık