Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 869 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Coşkun reyizin olduğu diziden soğunur mu? Olmadı bak bu.

Bege'ye çok laf edildi ama adam gibi adam cıktı. Mafya lideri zaten. Beklenendi aslında.
Adam gibi adam değil de prensipleri var gibi. Hayvan kafası kesme ihanet vs gibi huyları var ama bizimkilere karşı yan çizmedi henüz.
Not: Ne pislik bi arcsa herkeste ayrı bi vahşet, canilik, saçma sapan saykoluklar... Kimi insanları yer, kimi suyunu çıkarır, kimi o suyu içer, kimi hayvan kafası keser, kimi çoluğunu çocuğunu öldürür ama umursamaz, kimi çatışmanın ortasında "big news" diye dolanır, kimi jelibonla adamlar öldürür...
 
Ana'yı çok oyaladı Oda. Artık bir Yonkou'yu iş üstünde görmenin vakti geldi. Bege ölmesin diye bizimkiler karşılık verecek mecbur ama yapabilecekleri bir şey de yok pek. Katakuri yine akmış. MF'de her yere yetişen Marco gibi burda da Kata başkan her yere yetişiyor. Sağ kollar cidden ayrı bir seviyede.
Kutuyu niye kaleden çıkardı bu adam acaba. Kaçışta kutu rol oynayacak olmalı, demek ki kaçış olacak :) Çok beklenen yardımdan yana hala bir ipucu yok. Bu arc en kestirilemeyen arc olarak kayıtlara geçti. Güzel, heyecanlı gidiyor.
Kutuyu kaleden çıkardı.
Kutu kaçışta rol oynayacak.
O halde kaçacaklar.
İleri seviye düz mantık örneği.
 

Kuzuri

Bege niye birşey yapmiyor diyorsunuz da adam okadar top atiyor katakuri ve smoothi varken ulaşirmi hiç o toplar BM ye. Bege de ben ölürsem siz kalenin dişina atilirsiniz dedi yani ben ölmeden şunlara karşilik verin demek istiyor galiba cunku kalenin bir parçasi kopmuş zaten bege nin.
 
Kutuyu kaleden çıkardı.
Kutu kaçışta rol oynayacak.
O halde kaçacaklar.
İleri seviye düz mantık örneği.
Savaş bi şekilde kale dışına sıçrayacak, o kadar adama orası yetmez.. Mama ile savaşacak o kadar adam varken, Luffy ölür de kaçmaz hem pedronun ömrü var işin içinde.
 
Bege haki falan basaydı kaleye bari la. Neyse bölüm yorumu değil ama öngörü, Luffy Bege yi uyanışla ölümden kurtaracak :p
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık