Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 868: KX Roketleri

Bölümü nasıl buldunuz?

  • Heyecandan yerimde duramadım

    Kullanılan: 134 63.2%
  • Eh işte

    Kullanılan: 66 31.1%
  • Olmaz olsun böyle bölüm

    Kullanılan: 12 5.7%

  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MF arctaki Shanks'ın sözlerinden ve Ace'nin ölümünden çıkardığım sonuç, yerine göre kaçılması gerektiği şeklindeydi. Luffy keşke Dressrosa'daki kaçmayla ilgili sözlerini hiç söylemeseydi. O sözler önceden yaşananlarla çelişiyor.

Şimdi millet o sözlerden yürüyüp, Luffy'nin önüne geleni indirmesini bekliyor. Olmayınca da gömüyor. Shounen seri okuyoruz ama ''taktik maktik yok, bam bam bam!'' havasında da ilerlemesin seri.

@Kuzuri
Olabilir. İnmeden önce Judge ile arasında ufak bir diyalog olacaktır. Ne diyecek ben de merak ediyorum.

Mangayı okudum ama BM'ın roketleri nasıl savuşturduğunu idrak edemedim. Aydınlatırsanız sevinirim.
Ses dalgası, haoshoku. Ortaya karışık.
 
iyi bir gözlemci olsa bence o çığlığın ya da hakinin o roketlere zarar verebileceğini anlardı. Ya da düz mantık olsa öyle 2 roketle Mam a zarar veremeyeceğini anlardı. Law kısmı ise sonuç olarak planladıkları şeyi yaptılar. Fabrika gitti Kaidou üretime devam edemiyor. :D
O kadar gözlemleyecek bir ortam oluşmamıştır. Sadece bir kere görmüş zaten adam bu durumu. Okuyucu olarak biz bile hesap edemedik böyle çıkacağını. Law'ın bunu gerçekleştirebilmesi Luffy yüzünden oldu ama. Ki Law, Luffy'nin gücünü az çok görmüş biriydi. Bu yüzden Luffy'e güvendi zaten. Bege'nin Luffy'den haberi yok. Belki Luffy'nin asıl gücünü bilse farklı alternatif yolları düşünürdü plan esnasında. Ki adamın planı roketlenişe kadar takır takır işledi, bu bile yeterli karşıdakinin yonkou oluşunu hesaba katarsak.
 
Ulan eskiden yeni çıkan bölümü 3 4 defa okurdum şimdi bir defa bakınıyorum yetiyor. Bu arc cidden çok sıkıcı gelmeye başladı Yonko'nun tipinden midir Arc'ın aptallığından mıdır nedir anlamadım.
 
Luffy G4 te BM'den güçlü len,
Sanji Katakuriyi teke tekte alır len,
Jinbe 1milyar B len,
Kaido BM tekler len,
Kaçmayacaklar dövüş başlayacak len,
Artık power up zamanı len :D
 
Yiyerek insan öldüren bir karakter yok OP da.BM şuan kötülüğü en net betimlenen yonkou.Eskiden demekki 2 yonkou kötü 2 yonkou iyi tabanlı karakterlerdi.WB reizin ahirete kavuşmasından sonra malum BB bu dengeyi bozmuş ve yonkoular 3-1 kötü ve iyi olarak duruyor.
 
Bu arada luffy ve BM aşırı zıt korsanlar 2 seçeneği var luff nin ya kaçıcak yada kalıp savaşıcak uzlaşma vs. Şu saatten sonra yalan oldu.Neko ve marco gelirse işlerin rengi biraz değişir.
 
BigMom yumruğu bi koysa o kale pert.

CC 'nin yüz ifadeleri tepkileri çok hoş. Özellikle şu kalpli olan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık