Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 868: KX Roketleri

Bölümü nasıl buldunuz?

  • Heyecandan yerimde duramadım

    Kullanılan: 134 63.2%
  • Eh işte

    Kullanılan: 66 31.1%
  • Olmaz olsun böyle bölüm

    Kullanılan: 12 5.7%

  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kuzuri

Bilmeyenleri aydinlatim luffy g2 yi ilk 387 de kullandi. G4 u 783 de kullandi. Sirada 873 var bakalim nolcak.
 

Kuzuri

Luffy awaking yapsa ne olcakta.Daha kötü rakipler yumuşak zemine düşer.Oda istese bi kılıf uydururda,ben bu uyanış meselesini daha cok logialarda görücez diye düşünüyorum.
illa dofi gibi ayni şekilde kullanacak degil ya daha dur awaking le alakali nerdeyse bisey gormedik daha. Luffy nin awakingi işe yaramassa butun hayranlar uzulmezmi bunu da dusunmek lazim.
 
Daha öncesinde de Katakuri'nin ağzının kapalı olma sebebinin Perospero ile ağız yapısının bayağı benzemesinden kaynaklı olabileceğini söylemişti.



Artık öyle bir ilaç yok ancak. Yerine böyle bonba gibi bişe koymuşlar, o patlayacak :D
Bir metrelik dili varsa Perospero gibi adam en doğrusunu yapmış atkıyı sarmakla. Da bence ondan değildir. Yanaklarından ağzına uzanan olası bir yara izi söz konusu, bir kısmı gözüküyor. Bence yara izi daha olası, da bu gizem çözülecek mi bilinmez. Hiç açıklanmayabilir.
 
Luffylerin yerinde olsam girmem o kaleye hiç güven vermiyor. Tamam Big Mam arkada ama ezilerek ölmek istemezdim. Novalar arasında ittifak yapılacak tek yegane adam da Law mış ha bunların hepsi topuk yemin ediyorum. :D
 
Yanlız ben big mom un h.hakisine çok tav olamadım. Daha önce yazdığım bir mesajda BigMom ileri düzey h.haki kullanamadığı için iklim yönlendirici kullandığını iddia etmiştim. Ama o teori çöktü çocukluktan beri kullandığı tekniklermiş. Belki de meyveden gelen iklim kontrolü varken h.hakisini fazla kasmamıştır. Shanks 'ta element güçlerini etkisiz kılacak bir hakiyi bekliyorum. Yoksa o kılıç o magma da nasıl ısınmaz? Oven ,pedro yu yakmışken... uzattim ve karistirdim biraz :). Ama Big Mom un h.hakisi 10 üzerinden 7 ise Luffy nın ki 10 üzerinden 4-5 tir. 9-10 shanks olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık