Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 868: KX Roketleri

Bölümü nasıl buldunuz?

  • Heyecandan yerimde duramadım

    Kullanılan: 134 63.2%
  • Eh işte

    Kullanılan: 66 31.1%
  • Olmaz olsun böyle bölüm

    Kullanılan: 12 5.7%

  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cp0Lucci

SZA

Bobbin'in haberi yoktu, yanılmıyorsam vuran adam Vito. Haberi yokken Luffy'de öldürülebilir hakili bir mermiyle. Opera savunmasızdı beklemiyordu öyle bir yumruk Jinbei'den. Olası bir dövüş olsaydı yine Jinbei alırdı elbette. Opera'nın normal bir güçte olduğunu düşünüyorum bende. Mont bile meyvesiyle Luffy'nin saldırısını engelleyebilir belki. Tamago'dan emin değilim garip bir meyvesi var kesildikçe güçleniyor gibi gösteriliyor ama tam göremedik gücünü. Ben çöp diyemeyeceğim bu sebeplerden. Onlar çöpse Sanji'de çöp olur öyle de bir durum var.


Hakaret etmedim ya da aşağılayıcı bir cümle kurmadım haddime değil zaten. Normalde dikkat ederim böyle şeylere sadece fikrimi belirtmeye çalıştım.
Buradaki yorumunda '' Luffy'de vurulabilir hakili bir mermiyle'' diyorsun. Öncesinde Bobbin'in vurulduğunu söyleyip Luffy'i örnek vermen Bobbin'in hakili bir mermiyle vurulduğunu belirtmen amacın. Luffy'nin hakili bir mermiyle anca zarar alacağını biliyoruz zaten, daha anlaşılır yazarsan sevinirim mesajlarını.

Bege ve adamları hakili mermi kullansalar Ceasar'ı tehdit edip '' Kairoseki mermilerimiz var '' yalanını atmazlardı. Ama adamlarda kairoseki mızrak varmış. Hakiyle ilgili bir durum yok, Bege ve adamları Luffy'i kurşunla yaralayamazlar yani, çünkü Bege kendi ağzıyla '' Kairoseki mermilerimiz yok ama kairoseki sopalarımız var '' demişti. Ortada hakiyle ilgili birşeyde görünmedi Bege'lerde bu yüzden durum bu.
 
O ifadede çok duygu var genel olarak ''aha sıçtık'' bakışı gibi ve şok ama korku yok denemez. He Luffy normalde korkan bir tip değil ama Oda yapıyor arada böyle şeyler. Zamanında hiçbir seksüel belirti göstermeyen Luffynin, Alabastada Namiyi görünce dibi düşmüştü. Neyse çokta önemli değil zaten çok muhabbeti geçti 2 kelam edeyim dedim.
 

Kuzuri

Nihayet savas basliyor :) şöyle
Luffy vs BM
Katakuri vs sanji şoyle delikanlilarin enselerini bi gorsek
Smoothi vs nami tavşan kiz koalisyonu olur herhalde E.oda boşuna tavsan kizi sokmadi bu arc a nami yeni aldigi sopanin gucunu gostermesi lazim daha. Jimbe ve pedro da yardim edebilir smoothi için tabi ondan once BM tarafindan rahmetli olmazlarsa.
 
Alnından ter aktı diye dof kaidodan korktu diyenler şimdi luffye kulp bulmaya çalışıyor.Kıvırın bakalım nereye kadar kıvıracaksınız. :D
 
Katakulli vs Luffy
Smotie vs Jinbei
Daifuki vs Sanji
Owen vs İchiji
Yalama vs Judge
En büyük kız vs Reiju
Niji belki Jinbei'ye yancı olur.
Yonji vs Kitapçı
Pedro vs Tamago
Senin gibi Sanji fanına yakışmadı. Bu tayfanın belkemiği Sanji ve Zoro'dur. Balık geldi diye bunları arka plana atmaz, sanılanın aksine Jinbe bunların arkasında. BAA'yı hatırlarsan Wadatsumi'ye karşı son vuruşu Jinbe'ye değil Sanji'ye yaptırıyor. Bunlar sembolik şeyler. Ha illa Jinbe güçlü diyorsan da Smoothie ikinci, Daifuku en iyi ihtimal beşinci adam, bu kadar mı fark var? Sen bana güven, Sanji uçacak.

En başta, yonkoyu göstermeyeceği bir savaşı çizmez. Zira asıl şovu baş kötü yapıyor. Sonra, Katakuri; Luffy'nin normal haline dahi öyle ciddi hasar veremedi ki normal haliyle g4 hali arasında dağlar taşlar var. Katakuri savaşında, Katakuri, Dof gibi anormal derece dayanıklıysa anca öyle sıkıntı çıkar. Cracker gibi darbe yemeden uzun süre tutabilecek bir meyvesi yok çünkü. Tabii gördüğümüz saldırıları her şeyi değildir Katakuri'nin ama gene de g4'e ciddi hasarlar verip, g4 Luffy'i döve döve indirebileceğini hiç sanmıyorum. Onu yenmesi zaten beklenilecek bir şey. Luffy'e Kaido yolunda bir şey katmaz. Bu hikayede ciddi atlama yapması şart.

Düşün, Kaido'ya kim hasar verebilir Luffy'den başka? Kaido, muhtemelen BM'den de sert çıkacak. Marco, gelse bile yanında Vista ile Akainu'ya anca ah dedirtebiliyor, Kaido'ya ne yapacak? Kid, Apoo ve Hawkins görünen çizik atamamışlar. Bunların ittifak olması, Kaido dalması, Luffy'e savaşta açık yaratır ve savunma sağlar sadece. Ama gelgelelim g4 sınırlı, Dof'a karşı sürekli açık bulmasına rağmen, sürekli vurmasına rağmen süre yetmedi. Kaido'yu düşün bir de. Savunma desen Luffy hiç darbe almasa dahi g4 süresi bitence kendiliğinden pert olacak zaten. Yani Luffy her halükarda burada müthiş bir atlama yapmalı. Çünkü işin en büyük kısmını gene o yapacak. Bu atlama da Katakuri ile gelecek gibi durmuyor. Mesele sadece Mom meselesi de değil yani aslında. Ha araya bir amiral sıkıstıracaksa bilmem ama sanmıyorum. Bir amirali böyle arada götüreceğini sanmam. Katakuri-Kaido arası da çok boş kalıyor. Ama Katakuri yerine Mom olursa cuk oturur.
 
@RedTeroR sen de az Luffy fanı değilmişin, sadece aşırı Zoro,Ace ve Wb fanlığın Luffy fanlığını gölgeliyormuş.:D
İftira :artiz:

Alnından ter aktı diye dof kaidodan korktu diyenler şimdi luffye kulp bulmaya çalışıyor.Kıvırın bakalım nereye kadar kıvıracaksınız. :D
O hangi bölümdü bi bakalım yada yapabiliyorsan at ifadeyi de görelim :bilmem:

@Phoenix o Sanji fanı falan değil muhtemelen Eniesten önce yazıyor olsa Sanji'yi Jyabura ile değil Blueno ile eşleştirirdi :good:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık