Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 868 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi de Luffy Teach mi oldu ? Çok akıllı, çok plancı, bir adım atmadan 10 kere düşünür, gereksiz dövüşlerden kaçınır falan. Işine gelince bam bam bam işine gelmeyince kum, kale, ayna, tarak :) He he ondan.
 
Luffy olayına çok fazla takılınmış. Luffy Dressrosa'da da plana uyup Doflamingo'yu indirmeyecekti. Olaylar başka türlü gelişti. Ülkeyi öylece bırakamazdı. Burada da amacı Sanji'yi ve ailesini kurtarmaktı. Dövüşten kaçmam demesinin sebebi Fujitora'nın ona meydan okumasıydı. Şimdi BM meydan okursa ya da bir arkadaşı tehlike altında kalırsa ancak o zaman dövüşür. Söz verdiği koskoca Wano krallığı var. Kaido öncesi BM'e sebepsiz yere dalıp dayak yemeyecek ya da ölmeyecek kadar da zekası olsun bir zahmet.
 
BM düşecek mi düşmicek mi her hafta her hafta yeter yav karar veremiyoruz bir türlü. Ama artık kararımı verdim. Ne olursa olsun wanoya tam varana kadar bir şekilde bizimkiler tarafından veya başkası tarafından BM düşecek düşecek düşecek. Risk bizim işimiz. Bundan sonra ne olursa olsun düşecek diyorum
 
Ana'nın o masum kişiliğini bozan yediği Carmel'in ruhunun etkisi mi acaba. Meyvenin ruhu meyve yenince yiyen kişiye geçiyor, Carmel'in ruhu da Ana'nın içinde sıkışmış olmasın :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık