Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kedi familyası meyvesi ile Amiral gücünde olunmaz.

Magma , Buz , Işık ve Yerçekimi gibi dehşet güçlerin yanında özellikle.
 
Ben söyledim zaten. Bu forumda 1 yonkou'nun 3 amiral alacağını düşünenlere ve bu kafaya sahip insanlara karşı her zaman muhalif olabilirim. Lakin Lucci gibi bir adamın amiral seviyesinde olmasının neresi mantıksız olur onu anlayamadım. Eğer denizcilerden bağımsız olarak Dünya Hükumetinde amiral seviyesinde adamlar olmayacaksa büyük savaş geldiği zaman hükumet ne yapacak?

Ben bu konuya dikkat çekmek istedim. Ufak bir yanlış anlaşılmaya kurban gittim yine :hhh:
Hayır abartmak isterken fazla uçmuşsun. Lucci amiral seviyesi olabilir mi? Evet olabilir. Şuan o seviyede midir? Pek sanmıyorum. Potansiyeli var evet ancak Luffy'nin bile ne kadar geliştiği belli iken Lucci'nin çok daha fazla geliştiğini söylemek bana absürt geliyor. Ha sonraları Luffy yonkou veya Kk olduğunda amiral seviyesi Lucci görebiliriz.
 

Kuzuri

Neresi mantıklıydı su tükürüp shichibukai dövmek mi mantıklıydı.Mangaka bizi o arc ya kandırdı yada güç dengelerini senaryo için bir kenara attı.
Guzel kardesim seni cok iyi anliyorum ben de senin gibi dusundum o arc da ama OP serisi ilerledikce bisey farkettim OP de mantik aranmamasi lazim mantik aramaya calistigin ana sadece kendimizi uzeriz bu mantik hatalarini dusununce bu yuzden luffy şans eseri de kazanmis olsa sonucta kazandi bunu kabul etmek zorundayiz. Ama luffy nin crocoyu yenmesi crocoyu luffy den gucsuz yapmaz.
 

Cp0Lucci

Garp'ta meyve bile yok, adam saf haki ve fiziksel güç o kadar. Ama amiralden daha güçlü muhtemelen. Meyveyle kıyas çok oluyor bu aralar burada bende şaşıyorum. Kişinin gücünü meyveler belirlemiyor karakterler belirliyor.
 
Shanks ne ?

Shanks ile Lucci'i kiyaslamiyorsunuz umarım.

Shanks'ın haki düzeyi son sınır. Lucci önce Luffy ve Sabo'u aşsın.
Mangaka yarattı bu algıyı hep ondan işte yoksa alakası yok. :/
Buda meyvesiyle amiral üstü gücünde olunmuş leopar ile niye olmasın.
Buddha inanışa göre nasıl bir güç tahmin ediyorsundur. Leopar ile kıyaslamak mantıklı değil bence.
 

Kuzuri

Dofi ayrintili sekilde anlatti teker teker yeni dunyanin butun guclerini saydi ve en sonunda yeni dunyayi denizciler yonettigini soyledi. Denizcilerin en ust mertebesi amirallik olduguna gore gerisini siz anlayin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık