Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kuzuri

Fuji çökertir çökertir ama dövüşerek değil. Bu arada Fuji fb %100000000 gelcek kesin bunun köyü ailesini shicbukai katletti. İnş katletmişlerdir daha kötü şeylerde olabilirde opde zor :) belkide gözünü kör etti hayınlar. Yanlız Fuji 3 bölümde yukarı moloz taşımadığı sürece hızlı olan savaş sahneleri çok şekil. Toei yüzünden mangaya başlamıştım iyikide başlamışım. Anime şuan çok çocuk çizgi filmi gibi sündürüldükçe sürdürülmüş bir sürü gereksiz sahne dolu manganın tırnağı etmez şekilde geliyor. Yinede fuji law doffy meteor sahnesi fuji zoro sahnesi bunları aynı toei mi yapmış diyorum adamın sahneleri karizma yav. Kendi değilde meyvesinin reaksiyonları
Aynen bencede anime su an cok vasat bolumler cok doldurma ve aksiyon yok denecek kadar az. Manga olaylarla dolu. Fujitora gozlerini kendisi kör etti yanilmiyorsam dunyadaki kotu olaylari tahammul edemediginden dolayi olmasi lazim. Demekki dedigin gibi cok kotu bisey yasamis ki gozlerini kor etmis :) . Shibukai sistemini yok etmek isteme nedeni bence shibukailerin mevkilerini kötuye
kullanmasi.
 
Aynen bencede anime su an cok vasat bolumler cok doldurma ve aksiyon yok denecek kadar az. Manga olaylarla dolu. Fujitora gozlerini kendisi kör etti yanilmiyorsam dunyadaki kotu olaylari tahammul edemediginden dolayi olmasi lazim. Demekki dedigin gibi cok kotu bisey yasamis ki gozlerini kor etmis :) . Shibukai sistemini yok etmek isteme nedeni bence shibukailerin mevkilerini kötuye
kullanmasi.
İşin saçma yanı adam yine görüyor la. Gerçi Zatoichiyi çizmiş adam, kör çizme nedenini anlayabiliyorum ama OP özelinde bakarsak boşuna kör etmiş kendini reis.
 
Carmel'in gerçek kimliğiyle beraber Weevil'in Beyazsakal'ın oğlu olmadığı inancım kuvvetlendi. Çocuğu falan çıkmayacak bu adam.
 
Sen olayı çok yanlış anlmışsın. Olay potansiyel meselesi. Sen bir ayağı çukurda olan beyazsakaldan tek yiyorsan bitmiştir olay. Koca Ana^'nın potansiyei belli o kadının seviyesinide mi tartışacağız. Tabi ki 70 yaşınd d güçlü olur o kadın. Çünkü seviyesi bir amiralin çok üstünde. Olay potansiyelde. Eğer Akainu 50lili yaşlarda beyazsakala yeniliyorsa bu oaly bitmiştir. Daha ne diyim.






Beyazsakaldan güçsüz dediğiniz adamlar ki burada hiçbir sorun yok. Kendi bölgelerini korumak için yıllarca Beyazsakalla dövüşmüş kişiler. Diğer bir durum bir amiralde yonkou potansyeli olabilir mi olabilir. Mesela benim için Garp da her zaman bir yonkou potansiyeli vardır. Çok fazla bilgimiz olamdığındn geçmiş dönemlerden bu benim tahminim ama Marineford da 50li yaşlarında bir ayağı çukurdaki heriften tek yiyorsan ne potansiyeli ne yonkoluğu. Yanlış hatırlamıyorsam akaiunu Beyazsakal'a ilk vurduğunda da oyaji hastalanmıştı da anca öyle vurdu. Ve bu adam şimdi filo amirali. Zinde bir filo amirali ayağı çukurda beyazsakalı yenemiyor. Doğru tayfa toplasa ne olacak Şimdi neden o seviyede görmediğimi anlamışsınızdır umarım. Bir taraf da dünyanın en güçlü adamı, onunla yarışan en güçlü yaratık kaido doğuştan piskopat canavar koca ana, korsanlar kralının tayasından yetişme bu canavarlara karşı bölgesini koruyabilen ki tek kolunu katmıyorum(zira oda normalde kolunu kesmeyecekti ve gücünü etkilemediğini söylemiş bir yerde) ve bu yukarıda anlattığım tek yiyen adamdan bahsediyorsunuz.


Son olarak bu konu sapmaya başladı. Cevap vermek isteyen genel tartışmada alıntılasın.

Diğer yonkoularin beyazsakal ile dövüştüğüne dair bil bilgimiz yok.Lawın dediği sözler Wb şenks konuşmasından dolayı yalanlandı gibi bir şey.Diğer bir mevzu ise Karasakal yonkou olmak için bölgelere çökerken diğer.yonkouların ses etmemiş olması ile yonkouların hem birbirleri ile savaşma durumunu hem de kimin yonkou olup olmayacağı konusunu umursamadığı söylenebilir.Bu son söylediğime kanıt da Teach için Wbnin karşısına çıkan Şenks,Teachin önüne çıkamamış durdurmak için.Bölgeler artık bildiğin tekelleşmiş.

Vs konusuna gelirsek ise Wbnin kalp için diz çökmesi ile Akainuyu nasıl gömdün ben anlamadim.Hepi topu bir iki kere yumruk salladilar birbirlerine Wb hemen diz çöktü.Ne yapsın Akainu vurmasin mı ? Diger vuruşunda ise Wb direk bir.darbe vurmasından sonra adam kalkıp kafasının yarısını alıyor.Daha ne yapmasinı bekliyorsun ki.Aokiji darbe almamış Kizaru dalga geçmiş Akainu ise kafasını alıp ölümün kıyısına getirmiş.Bu adamlar tayfa toplasa idiler rahatlıkla yonkou olurlardı.Yonkou olurlardı demek yonkouyu devirir değil.Şenksin yerine Akainuyu koysan yine kimse cesaret edemez dalmaya.
 
@Tombe

İşine geldiği gibi yorumluyorsun. Akainu tökezleyene kadar vuramadı da WB o ana kadar Akainu'yu yerden yere mi vuruyordu? O da anca arkadan yakalayınca vurabildi, Akainu başka iş üstündeydi.

Ayrıca tek falan yemedi, iki vuruş yedi. Bu seviye savaşlarda zaten iki vuruş öldürmek için yeterli olabilir. Mesele o iki vuruşu yapabilmekte. Akainu da tek vuruşta kafasının yarısını götürdü. Aynı Akainu iki vuruşta Aokiji'yi öldürebilir ama on gün sürüyor savaş. Savunma diye bir şey var. Akainu, WB sağlam durumdayken ve ikisi yüz yüze iken hiç vuramadı ona. Ama WB de ona vuramadı. Hatta ayağıyla bisentosunu falan engelliyordu. Aokiji dondurabilmişti.

Yani bu adamlar kolay lokma değil. Arkadan daldığında olanlara bakma. Yüz yüze oldukları sıradaki hallerine bak. WB elbet yener ama savaş belki bir hafta sürecekti, belki WB bir uzuv kaybedecekti.

Yonkoların savaşması da kısa süreli. Akainu ve Kuzan iki saat savaşıp bırakabilirlerdi. Teknik olarak savaşmış olurlardı ama bu savaş iki saatte sonuçlanması pek mümkün olmayan bir savaş. O hesap WB ile belki sürtüşmüştür Mom ama Akainu vs Aokiji gibi biri yenene kadar sürmedigi açık. Sonuna kadar savaşmadıkları için denge var zaten. Ama buradaki olay la bunlar bana denk, boşuna savaşa girmeyeyim, sakata gelebilirim düşüncesi değil. WB istedi mi 3 amiral+Sengoku+Garp'ın olduğu deplasmana gidebiliyor. Kaido, çekinmeden WB'ye saldırmaya gidebiliyor. Shanks çekinmeden Kaido'yu durdurmaya, MF'ye iki dünya adamın olduğu yere savaşı durdurmaya gidebiliyor. Yani ölmekten ve yok olmaktan gram çekinmiyorlar. Olay tamamıyla kurgu ile alakalı, dört imparator olsun, başta Luffy olmak üzere novalar da bunların çarkına çomak soksun. İmparatorlar kendi aralarında 'ölümüne' savaşsalardı, birbirlerini yer bitirirlerdi.
 
Shanks ve Kaido'nun Akainu'yla 1 hafta dövüşeceğini düşünebiliyor musunuz ?

Bazıları Wb'nin delik deşik olmuş halinin nasıl oluyor da amiral gömdüğünü idrak edemediği için Beyazsakal'ı taş gibi delikanlı olarak değerlendirmeyi tercih ediyor. Savunma mekanizması olsa gerek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık