Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 867: Mutlu Yıllar

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    166
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandora efsane olmuş. Prometheus'un gerçek formu da böyle bir şey olsa keşke. Carmel'in yetim pazarlayan biri çıkması hoşuma gitti. Puding'in ters köşesi sıradan ve beklenilir olsada Carmel'in hikayesi sağlam olmuş. Zaten kadının gençliği kıyafeti, rahibeliği, sigarası falan porno yıldızı gibiydi. Art niyet ve pislik taraf oturmuş. Big Mom'a denecek laf yok. Şu kadın bu ark inerse çok büyük ayıp. Ki flashbackin kısa sürmesi inmeyeceğine işaret. Sadece Carmel hakkında bilgi aldık, yonkou oluşu çocuklar falan kaldı. Mom'ın davası kapansa hepsini işlerdi diye düşünüyorum Oda. Nasıl canavar olduğunu ve bu hale geldiğini gördük işte. Gelecek bölümü iple çekiyorum.
 
Soru meyvesi Carmel'de ise Linlin'e nasıl geçiyor, sırf onu yedin diye meyve gücünü alamazsın herhalde. Arayıp bulmuştur ve Carmel'in anısı olduğu için yemiştir. Aksi takdirde ya Carmel bir meyve ya da Teach WB'yi bir miktar yedi.

Bu kapak da nereye gidiyor böyle, Farul reyiz yok. Tayfa ödülü 500 milyon diyor gibi. Cavendish 280 idi, artmadı ise gerisi Farul'un başı için olmalı. Sülüman'da ödül yoktur.

Karamel'in kızı = Pudding !
 
Bege ve Hasır Şapkalardan birileri ömürlerinde bir 50 yıl kaybetmezlerse saçmalık olacak bu arc. Hatta birileri ölse hikaye daha epic bir hal alabilir. Çocuk hikayesinden çıksa artık yahu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık