Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri vites atsın anca. :(

Vista ile dövüşse anlı şanlı bi vs olur. Öyle boş beleş adamlar değil la bu komutanlar. Mihawkı da engellemiş adam, hedefinden alıkoymuş. Geçseymiş lak lak edeceğine o zaman.
İşte Mihawk yara almayım veya fazla yorulmayım diye uğraşmadı bence. Zaten Luffy hakkında öğrenmek istediğini öğrendi adam. Tamam bazen Mihawk seviyesi aşırı uçuyor forumda ama Vista'ya bacak kol kaptıracak veya aşırı zorlanacak seviyeye de düşürmeyelim. @Millennium Wizard haklı orada her şeyini koyuyormuş gibi gösterilmedi bize. En azından Wb'ye attığı slashı atabilirdi.

Kusura bakma Carpe bey farklı olduğumuz bir konu çıktı.:(
 

Mihawk

Mihawk tartışmaları forumun vazgeçilmezi:D.
Aşırı fanlar yazıyor, haterlar karşılık veriyor. Çoğu objektif konuya girmeyi bıraktı. Tek tük arada yazıyorlar. Sonra onlar da bırakıyor.

İftar Özel Mihawk Programı, ya da Sahur Özel Mihawk Slash.
 
Mihawk abartılıyor diyebilirsiniz ama Mihawk vs Vista konusunda forum şaka yapıyor olmalı herhalde. :(
Hep diyorum son zamanlarda.Mihawk madem yenmek istiyordu uzayacak diye düelloyu erteledi de niye beyazsakala attığı en güçlü kesişi atıp düelloyu sonlandırmadı ? Buna bir cevabı olan var mı ben olabileceğini sanmıyorum.

Benim düşündüğüm sebep şu.Mihawk bir kılıç ustası ve karşısında öyle ünlü birini görünce onunla dövüşmüyor düello atıyor kılıç yetenekleri üzerine.Wb ile malum sebeplerden düello atmıyor güç anlamında boy ölçüşmeye çalışıyor o yüzden de aradaki farkı görmek için en güçlü kesişi yolluyor.

Ben böyle düşünüyorum ama kendini tuttu tam güç dövüşmedi de denebilir.Birkaç sebep daha bulunabilir.O kesişi atmamasının başka güç açısından başka açıklaması yok gibi.
Ciddiye almamışlardır. O uçan kesişe kafa mı atacaktı Vista? Dalga mı geçiyorsun yahu? Kılıç ile engellemesi bir kenara sıyrıladabilir.

Uçan keşiş saldırıları genelde uzak saldırı olarak kullanılıyor. Zoro yakından kullandı mesela ama adam basınca maruz kaldı ve yerin dibine girdi, o an yapabileceği en iyi şey bu idi. Bunun dışında bir metre önündeki adama uçan keşiş atmıyorlar, kılıçları ile kesmeye çalışıyorlar. Tabii kesebilmen için boşluk bulup vurabilmen lazım.

O boşluğu kısa sürede bulamaması ise normal zira Vista da üst düzey bir kılıç ustası. Güç farkı var diye her şey kolay olmuyor. Cracker, yediği ilk saldırıda pert oldu ama o saldırıyı 11 saat sonra yedi. Adamın meyvesi savunma için birebir, dolayısıyla da hemen yem olmadı. Belki Mihawk da 11 saat uğraşacaktı. Gelgelelim Mihawk kendisini ilgilendirmeyen bir savaş için 11 saat uğraşmaz.

Tabii buradan vurmak doğru değil. Yanlış yerlere çekiliyor iş, WB güçten düşmüş haliyle iki tane vurdu Akainu yerin dibine uçtu, Mihawk düello erteleyelim diyor o halde... Şeklinde çıkarımlar yanlış olur. Eyvallah iki vuruşta o şekle sokuyor ama orada arkadan dalıyor. Savaşın ilk anlarında 'daha sağlam' halinde iken neden yapamadı o iki vuruşu? Yüz yüze iken o iş kolay olmadığı için olmasın? Aokiji yüz yüze iken atlatıp dondurmadı mı? Akainu ayağıyla bisentosunu durdurmuyor muydu?

Akainu savunmayı bırakmış adamın kafasının yarısını götürüyor demesini bilen bunu da söyleyebilmeli. Yüz yüze iken evet WB yener ama öyle 10 dk'da halledip ikinci amirale geçemez. Belki 5 gün sürecek.

Akainu, Aokiji'yi iki vuruşta indiremez mi? İndirebilir ama savaş on gün sürüyor. Mesele iki vuruşta bitirecek güce sahip olmakla bitmiyor, o iki vuruşu yapabilmek lazım. Cracker örneğini de verdim, yediği ilk darbede pert oldu ama işte 11 saat sonra oldu.

Bu yüzden Mihawk'ı çok düşürmek yanlış diye düşünüyorum. Peki Mihawk, amiral üstü müdür? Sanmam. Bence amiral seviyesidir.
 
Tek mek orasını bilmem ama yenilecek kıvama getireceği kesin.Kısaca bitirmek istiyorsa böyle yapar ama kimse kısaca bitirmek istemiyor işte.Misal Dof Law ile dövüşürken kısaca bitirmek istese uyanış açabilirdi ama açmadı.Karakterler boşa efor sarfetmek istemiyor fazladan.Mihawk savaşta Vista'yı kısa sürede yense ne olur yenmese ne olur eline ne geçecek.Onun savaşı değil zaten lordların hepsi zoraki gelmiş.Onun dışında Luffy 10 dakikada da kaçar 2 saatte de bir kere elinden kaçmış değişen bir şey yok.
Afaki konuşmaktan başka bir şeyiniz yok la.
Adam bildiğin Mihawkı engelliyor, çarpışıyor Mihawk da burada bırakalım diyor.
Zaten Mihawkla dövüşebilecek düzeyde diye de açıklama yapılmış blue deepte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık