Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 866 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'kötülük' isim, 'kötü olmak' fiil. Doflamingo, Moriah yaptıklarına bakınca kötü karakterler. Şu an için OP bayağı bir gömlek üstün Naruto'dan.

Japon ev arkadaşıma bunu sordum kendisi kültürlerinde böyle bir şey olmadığını varsa bile kendinin hiç görmediğini söyledi lakin önemli değil -belki de doğrudur söylediğin-, Oda mangayı çizerken çeşitli kültürlerden yararlanıyor.

Big Mom'ın tatlı krizi anlaşılan çocukluğundan beri etrafına zarar vermiş. Gelecek chapter muhtemelen ya Carmel Ana bir şekilde Big Mom'ın kaçmasına yardım ediyor bu yüzden Elbaf'ta suçlu ilan ediliyor ve burayı terk etmek zorunda kalıp kayıplara karışıyor veya yakalanıp cezalandırılıyor ya da Big Mom'ın yerine ölüme kendisi gidiyor, Big Mom ise sadece sürülüyor. FB kısa sürecek gibi duruyor bir ya da maksimum iki chapter daha bekliyorum ben.
Araştırınca Musogi diye Shinto ritüeli çıktı. Bizimki gibi değil zaten.
 
Flashbackte verildiğine göre Mom artık gidici demektir geçmiş olsun. :/
Luffy indirmez belki darbeyi başkaları vurur ama inme ihtimali artık çok fazla.

Başka niye olabilir ki zaten.Luffy geçmiştekileri öğrenip bakış açısı değişsin diye flashback verdiği de aklıma gelmedi değil ama zorlama olmaz mı şu aşamada.Şu saatten sonra arayı böyle düzelttirmesi saçma olur.
 
Bu kadar güllük gülistanlık giden bir yonkou arcı olamaz.

Roketlermiş, Bege'ymiş. Yonkou'yu böyle indirmeye dünyanın en kötü senaristinin bile eli, vicdanı el vermez, değil E. Oda böyle ilerletsin hikâyeyi.

Dediğim gibi her şey plâna uygun gidiyor. Seride şu ana kadar gördüğümüz belki en ciddiyetsiz arc. Muhtemelen bu tozpembe kurgunun ardından büyük felaketler Hasır Şapkalar'ı bekliyor.

Sizi bilmiyorum ama içimden bir ses çok ama çok sert olaylar bekliyor sanki bizimkileri.
 
Big Mom'dan "dönüşüm muhteşem olacak" sinyalleri gelmeye başladı. Geçmişler olsun. Kadını iyileştiren ve içindeki tek "iyilik" parçasını yok ettiler. Carmel Ana biraz da olsa sakinleşmesini sağlayabilen tek şeymiş, geriye sadece öfkeli ve acımasız bir Linlin kaldı şu an.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık