Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 866 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hah işte sorun da orada. :/ Luffy'nin o hallere düşmesi onun karakterinin bir parçası, dert etmiyorum yani. Alışkınım da diyebilirim. Kötü durumlara düşmesi derken ciddi bir dövüşte rakibi tarafından ezilmesinden bahsediyordum aslında. Croco karşısında 2 kere ezilmesi, Dof'a karşı başlangıçta ezilmesi ya da Cracker'a karşı istediğim seviyede dövüşememesi gibi.
Tamamdır anladım :good: Aksi halde daha iki bölüm önce kafasına bastılar çocuğun ondan sonra kollarını falan koparacaktı eklem yerlerinden elemanın başı kötülükten kurtulmuyor, ölmek hariç herşey geliyor başına :bilmem:
 
865 in son sayfasında ''anne dinliyor musun '' demişti BM , bence caramel idamın olmasını engelledi karşılığında böyle birşey yaptılar , BM a kimse tepki göstermedi caramel bile söylediklerini dinlemedi. böyle düşündüm nedense .
 
İşte insanın iyi kötü bakış açısı bu olmamal. Hep narutodan geliyor bu bakış açıları işine gelene iyi işine gelmeyene kötü demek (sana göre değil ana karaktere göre) şimdi croco ace e yardım etti iyi mi oldu ? Niye böyle bakış açısıyla bakıyorsun çünkü ana karaktere yardım etti. Bu adam kaç masum insanın katili. Kaç çocuğu yetim bırakmış. Kaç insan öldürmüş acei kurtarırken bile orda idamla görevli 2 denizciyi biçiyor. O adamların suçu ne ? O adamlardan birisinin çocuğu olsan ne hissederdin. Adamın tek yaptığı bir idam mahkumunu öldürme mesleğini yerine getirmek bir nevi ekmek parası. Şimdi bege luffyi kurtarsa iyi biri mi olcak. Hayır adam katil öldürmekten zevk alıyor. İttifakla iyi kötü terimini karıştırmayın. Ama narutoda öyle mi obito yüzünden milyonlarca kişi ölüyor tüm dünya alt üst oluyor. Bir sürü tanıdığınız shinobi ölüyor. (En başta neji. Ama ölürken biraz İmana geldi ya nerdeyse heykelini dikecekler. ) bıraksın bu ayakları gözlerinin önünde insanlar ölürken. Parçalanırken yanarken hiçbişey yok pişmanlık yok naruto arkadaş olalım deyince düzeliyor. Ha birde iyi insan olmuş oluyor animeye göre. Bence saçmalıkta daniska tek kelimeyle
İşte bunlardan dolayı Hidan mükemmel bir karakter.
 
Bigmom doğuştan canavar çıktı. Daha veletken bile en güçlü ulus olan Elbaf'ta tozu dumana katmış. Yalnız bu fb sıkıntı demek oluyor. Bittiğinde Bigmom çok fena patlayacak benden söylemesi. Şimdiden Luffy'nin yiyeceği dayak için üzülmeye başladım. :( Fanı olduğun karakterin kötü durumlara düşmesi üzüyor insanı. :/
Luffy'nin bu adadan kazanarak çıkacağına emin olabilirsin, bir kere bu laf ağızdan çıktıysa BigMom'a geçmiş olsun:
 
@RedTeroR
Gerçi o konuda haklısın. Bu arc'ta çok gafil avlandı Luffy. Bu kadar olmamalı.

Luffy'nin bu adadan kazanarak çıkacağına emin olabilirsin, bir kere bu laf ağızdan çıktıysa BigMom'a geçmiş olsun:
Orası kesin zaten de galibiyet öncesinde yonkou gücünü güzelce tadacaktır Luffy.
 
BM herkesin bir arada yaşayabileceği bir ülke hayal ediyor hemen hemen herkes geliyor sadece devler gelmiyor düğün meselesinden dolayi.BM de Ceasar a sen dev yap onlarda gelsin devler gibi güçlü bir ordu yap tarzı birşey
Onda sıkıntı yok. O bariz bana da kalırsa. Ben BM'nin beden yapısının, deney yapılan çocuklara benzeltilmesine şaşırdım.

Dogal olmayan bir devlik, seker bagimliligi, seker eksikliginde gecirilen kriz. Bana gayet benzer geldi.
Ortada BigMom'un deney ürünü olduğuna dair en ufak bir kanıt yok. Zaten Bigmom şekere değil lezzete bağımlı. Kriz geçirdiği zaman onca şekerli ürün yedi, o fransız tatlısını yemeden durmadı. Ayrıca deneydeki çocuklar da şekere değil kimyasallara bağımlıydı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık