Onlar kolaydı. Şekil vermiş adam. Gerçek ölçek.Adam boy sorularında üç bilinmeyenli denklem yazmış, bide girin sınava falan diyor![]()
Ayrıca kat olarak soruyor.Onlar kolaydı. Şekil vermiş adam. Gerçek ölçek.Adam boy sorularında üç bilinmeyenli denklem yazmış, bide girin sınava falan diyor![]()
Ayrıca kat olarak soruyor.Korsanfan da ilk yarışmam ve ilk mesajım.36 puan iyidir herhalde![]()

Brook şu an da ölü.Brook kaç sene ölü kaldı?
+1Bu arada Alvida ve Buggy tartışılır. Ben Buggy dedim ama, sonradan dahi meyve kullanıcısı haline gelse, teknik anlamda ikinci karşılaşılan Alvida diyebilir miyiz acep? Mevcut durum işleri çok karıştırıyor![]()
Brook şu an da ölü.

Çekilişte alacaksın20 aldımBu nedir ya

Abiii alvida dedim ikinci kullanıcıya. Biri beni dövsün

3. Olursun

Geçmiş olsun24 aldım. Mangasını okumuyorum zaten.
Ben yazılı soruları kontrol edince sıralamayı açıklayacağım; ÖDÜL kazanırsan öğrenirsin.Cozdum de sonuçlar nolacak ?

Gerçeğe yakın36 puan. Ama harbi bilgileri tazelemek lazımmış.Bu arada boy sorularında resimden yol çıktım. Onlar gerçek ölçekler mi?
![]()


2-2.5 galiba o@Shiki Koyma dedik şu Skypeia sorusunu : artiz:


