Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One piece'i önemli kılan da bu.

Biri gelip pata küte herkesi indiremez. Kralı olsan sana kafa tutacak güçler olacak.

Luffy 19 yaşında herkesi döverek kral olsaydı E.oda o zaman saygınlığını kaybederdi.

Evren baş edilemeyen güçlerle dolu.
 
Luffy yonkou'yu teke tek indirecek olsa ben istemezdim en başta. Çünkü iki yıl eğitim yap gel Kami'lerden birini yen işi saçma olurdu. Dediğimiz herkesi kırsın büksün değil. Adilane bir şekilde yenemeyeceği zaten belli. Ama sen bu canavarları serinin zirveleri olarak tanıtıyorsan bunun ucunu kaçırmayacak dozunu ayarlayacaksın arkadaş! Yonkou ve tayfasını kepaze edip çocuk oyuncağına dönüştürmeyeceksin, saçmalık üstüne saçmalık eklemeyeceksin. Hee bunları yapıyorsan da ana karakteri boş boş konuşturup amirali yonkouyu yenecem dedirtmeyeceksin. Kendi içinde tezat olmayacaksın. Bunları yapıyorsan saygınlığını çoktan kaybetmişsindir zaten :artiz:
 
K.haki kullanımı acayip dallanıp budaklandı yahu. Herkes farklı bi özelliğini kullanıyor. Bana en garip geleni geleceği görme.

Örnek olarak Katakuri'nin kapıdaki k.haki kullanımını ilk gördüğümde aklıma Nikılıs Keyç'in Next filmi gelmişti. Adamın söylediklerini falan biliyordu mesela. Fakat sonraki kullanımlarda hep tek bir görü vardı. Diyelim ki Katakuri 20-30 sn geleceği görüyor. Maç yaparken görüyor ki gol yemişler fakat adam sadece golün yendiğini görüyor. Atak nasıl gelişmiş, ara pasını kim atmış, muz ortayı kim açmış, kaleciye beşliği kim atmış bilmiyor.

Belki gördüğü olay gerçekleşirken bulunduğu konum da önemlidir bu görme işinde ama ne bileyim. Sürekli Nikılıs Keyç gibi olsaydı daha iyiydi gibi. Böyle şişirip bırakmak olmadı.

Ayrıca kesin bahseden olmuştur konuda, Luffy de 3-5 saniye önceden kollarının kesileceğini anlık olarak görmüştü ya la...
 
Son düzenleme:
Abi her konuda bir insan algı oluşturmaya sürekli aynı konularla bir kalıp oluşturmaya çalışır mı? Artık itici olmaya başladı. Yani bunu her yerde görmek zorunda mıyız? Bir insanın iki yorumundan biri bu mu olur? Zaten adın çıkmış amacın belli bunun herkes farkında. Ney için kasıyorsun arkadaş? İnsanlara Deiku> KK mı söyleteceksin. Ben senin için söyleyeyim. He kardeş ondan.
 
Ben bizimkilerin birebir eşleşeceğini sanmıyorum. Alt tayfadan güçler paylaşabilir BB tayfasının bazı adamlarını.
Bence kesinlikle 1 e 1 hatta bundan sonra olucak tek 1 e 1 odur. Oda 2ydan sonra 1e1 yapmadı şuanda yapmıyor gelecektede yapmicak gibi. Ama karasakal bence tam 1 e 1 olcaktır tayfa eşleşiyor gibi. Zaten karasakal korsan olarak son bos. Tayfa olarak inmeliki tayfa olarak en güçlü tayfa olsun.
 
Trio dışındakilerin Teach'in tayfasındaki azmanlara karşı bir şansı yok. Oradakiler Teach'in bizzat seçtiği kişiler. Booney'in yani bir nova'nın zayıf denilerek alınmadığı bir yer orası.

Trio falan bire bir yapabilir ama çekirdek tayfadan çoğu kişiden artık bire bir göremeyiz. Nami, Robin, Usopp, Coppa falan artık bire birde rakip indirecek konumda değiller. Yeni dünya aştı bunları. Gerçi bunlar GL'de de doğru düzgün vs atmadı.

Güçleri çok artar da olmaz bence. Artar ama artık savaşta destek karakter olurlar. Filo gelir, Kabak, Barto, Happo... falan var. Bunlarda arka çıkar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık