Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seride bazı karakterler var ki sebepli-sebepsiz hiç sevmiyorum.

Ace, Jinbe, Marco vs.

Yani çapı belli olduğu halde çok ama çok yükseltilen karakterlere direkt uyuz oluyorum.
 
Fujiyi gömmediğin bir mesaj :eek: Üstelik ufak da olsa övmüş.
Fuji'nin hakkını en çok sen yiyorsun :D
Ben karakter olarak gömdüm hep, güç olarak eski üçlü etmez hala diyorum ama amiral sonuçta. Rosa fiyaskosundan sonra ne demeliydik? Kata 5sn gördü olay oldu, bu Fuji milyarlarca değişkeni ve 2 saatlik film mi gördü de Rosa da öyle davrandı?
Gerek yok. Şekli yeter :D

Fujitora'yı diğer amirallerden çok ayrı tutmuyorum ben. Ama Dragon konumu ve akrabalarının çapı itibariyle yerini az-çok belli ediyor. Tutup da hiçbir amiralle bir tutmam. Fikir adamı furyası Dragon'da işe yaramaz :)
Teach'in hiçbir yonkounun mekanını basacağını sanmıyorum, bu kadar hesapçı adam Dragon falan dinlemeden mekan basmaya gidiyor. Burges süper hakisiyle adayı tarayıp Ray gibi burada çöpler var gel dağıtalım demediğini düşünüyorum.
 
@Daredewill Adam bahsini Luffy'ye yatırdı. İkinci bir Smoker olmamak için böyle yaptı.
Dof düşmese ne olacaktı, ben orayı merak ediyorum? Luffy bayıldı sonra ne olacak? Fuji bunları alıp Dof'a hadi kendine iyi bak deyip gidecek mi? Koca amiral isterse shichiliği düşürür dalardı adaya Sengoku ve Tsuru geldi. Kim niye Fuji'yi zora soksun. Sivil deyip kumar oynarsa gömeriz. Millete mesaj vermek için oradaki halkı kurban etti. Kimse ölmedi olayını geçelim. Ben amiralim ama Shichi olan korsana dokunmam yasak diye ağlak mesajı vermek için insanları harcadı, kendi değerlerini hiçe saydı. Nasıl bir shichi düşmanlığı varsa artık, değerlerini hiçe sayıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık