Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 863 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçmaladım mı? Asıl bunu yazarak kendin saçmaladın.

Enel ile Luffy karşılaşması. Lastik elektrik'in doğal düşmanı.

Crocodile ile Luffy karşılaşması. Luffy üstüne boca etsede ona zarar vermediği halde Crocodile'nın meyvesinin zayıf yönü olması nedeniyle ona karşı bir silah olması.
Bütün meyvelerin antisi var hepsinin zayıf yönü var yazdın sen orada saçmaladın .. Tabii ki antisi ola meyveler var ama Su haricinde başka antisi olmayan meyveler daha çok.. Aceleci yazıyorsun
 
Katakuri'nin hakiye fazla yüklendiğimin farkındayım ama mesela Luffy fotoğrafın oraya yaklaşınca katakuri onu etkisiz hale getiriyor. Brook fotoğrafı delip geçiyor. Katakuri bunu görmedi mi? diye merak etmiyor değilim.
sabah yazmıştım BM'nin tek gücü ruh alıp vermek olsaydı ondan korkmayanlar sıraya girer tokat atıp devam ederdi. Kadın Yonkou. Meyve gücünün başka etkileride mutlaka vardır. Ömürden alamadığı durumlarda meyve etkisizleşmiyor. Belkide ondan korkmayan rakipler ruhlarla dövüşte güçsüzleşince de ruhlarını alabiliyordur. Biraz Moriah'ı andırdı bu şekilde. Moriah gölgeleri alıp kişiye karşı dövüştürüyordu. BM ise ruhları alıp kontrol ediyor. Kadın kendi ruhundan Zeus ile Prometheus yaratmış. Denizlere hükmeden bir Poseidon yaratamaz diyebilir miyiz.
Neyse, bu BM oğlunun ruhunu alırken çevredekiler uyarıyordu. "Tırsarsan ölürsün" diye. Çevredekiler bunu bile bile BM'yi durdurmak için yinede adım atamıyorlar. Çünkü kadın canavar. Senden korkmuyorum deyip hadi durdur yiyosa derse biri, onun o sandalyeden kalkması yeterli. Kadın hala parmağını oynatmıyo. Ruhlarına yaptırıyo işlerini. Herkes çerez ona göre.
 
@Daredewill
Bu bölümler bittiğinde bir Doflamingo Korsanları vs BM korsanları iyi gider. Doflamingo korsanlarına hortum verirsin + olarak sonra forum olarak yorumlarız.
Wb korsanlarının kıymetini bilemedik. En güçlü Wb ört çöpü almış dediniz yıllarca bizde afiyetle yedik. Wb'nin ekip 1.5 yonkou edermiş. Hayır bu zayıflıklar normal de meyve için bilinmemesi çok saçma. Yıllardır yaşayan adamlar ve meyveler.
 
Katakuri meyve gücünden oluşmuyor arkadaşlar, adamın Jelibon fırlatması mermi hızında. Yonko sağ koluundan bahsediyoruz. Bir de Luffy nin yanındaki adamlar Big Mom ile yıllarını geçirmiş kişiler bırakın da zaaflıklarını bilsinler.
 
Soru Soru no Mi'nin ölümden korkmayanın ruhunu alamadığı, Koca Ana oğlu Moscato'yu öldürürken söylenmişti zaten. Niye sanki yeni bir şeymiş gibi bu kadar şaşırdınız, anlamadım. Ayrıca meyvenin tek özelliği bu olamaz, olsa bile fiziksel güç arttıran bir meyve olmadığı için Koca Ana'nın ham gücünde çok bir etkiye sahip değildir. Bu kadının tatlı krizine girdiği zaman Şeker Şehir'e neler yaptığına tekrardan bakın. Luffy aynı ölçüde bir tahribat yaratmak için Üçüncü Vites'e geçerdi. Sadece buradan bile Koca Ana'da aşmış bir fiziksel güç olduğu anlaşılıyor.
Koca Ana hayvan gibi üçlü ona söz yok, fakat bu güç DG gibi tablodan geliyorsa ve sen tabloyu parçalatıp üstüne korkmayanın etki etmediği bir ruh çalma mevzusu koyup, daha önceden su ile krakerleri yok edip şimdi de yine su ile en güçlü komutana handikap verip sahaya sürüyorsun. Bu güç ile kimse Koca Ananın ineceğini düşünmüyordur ama meyveleri kullanışsız duruma çok saçma şekilde soktu.
 
Katakuri'nin handikapı göze batıcı olmuş. Daha iki gün önce Cracker'in suya karşı zaafı vardı. Bence Katakuri'nin zaafı suya değil, sıcak suya. Böylece meyvesi çözünüyor. Ama yine de gereksiz. Mom korsanlarını aradan çıkartmak istiyor olabilir Oda. WB korsanlarında mistik zoan anka, ateş logiası, elmas meyveleri varken, Jack'te antik zoan mamut varken bunlarda sağ kolda bile öyle handikapsız sağlam bir meyve yok. Katakuri bu meyveyle Marco seviyesindeyse hakide çok çok aşmış demek ki.

Hala üstünlük bariz bir şekilde Mom korsanları tarafında. Mom olmasa bile bizimkilere fazla gelirler. Şu sayfadakiler Katakuri hariç daha bir şey yapmadı. Yalnız bu kadar adamın arasında Brook'un resmi kırması da ilginç. Brook şov yapmaya devam ediyor. Bu arcta hep sonuca gitmesiyle hakiki ve akıllı bir korsan olduğunu gösterdi.

Jimbe konusunda adam değildir fazla olur bence. Ancak başta Mom korsanlarının altına girmesiyle hata yaptı. Shanks'ın korumasına girebilirdi. Ancak o zaman da Oda senaryoyu böyle ilerletemezdi :) Kötülere ihanet edilmesi yanlış karşılanmıyor yoksa Jinbe, Mom korsanlarına ihanet etmiştir. Ama Luffy'e ihanet edeceğini hiç sanmıyorum bu kadar fedakarlıktan sonra.

Mom gücünü gösterirken korkmayanın ruhunu kaybetmemesi beklenen bir şeydi. Mom'un asıl gücünün bu olduğunu ise kimse beklemesin. Normal bir yumruğu bile G4 ayarında vardır bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık