Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 863 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BM ve ailesi yerleşik bir bütün oluşturmuşlar. Tüm sistemleri oturmuş yani. Kalesinde oturanın da savunması güçlü olmak zorunda. BM ve ailesinin de bu nedenle savunması güçlü olsa da saldırı yönünden zayıflıkları olması da muhtemel bence. Kaido ve havarileri önümüze gelene bir tekme şeklinde dolaştıkları için onlar saldırı takımını oluşturuyorlar. Shanks nabza göre şerbet verirken, BB nabza göre şerbeti yürütüyor. Hepsinin olayı farklı.
 
Tayfa çöpmüş muhabbettinin aynısı Kaido'da çıkacak.
Eğer Oda kendi kafasındaki değil KF'nin kafasındaki güç dengesini yansıtmazsa ÇÖP'tür ÇÖP.
 
Bu forumda yeni birisi çıktı mı ilk göklere çıkarıp bir kaç bölüm sonra da yerin dibine batırıyorlar.
 
O kadar geyiğini çevirdik Zag ve Çerlo'yla, görmedin mi? Meyve istemiyordum evet, özellikle bu adada meyvelerin ne ayarda çıkacağı belli. Ben çok spesifik bir şey olmadıkça sevdiğim karakterlere meyve istemem. Ama dediğin gibi karizmayı falan dağıtmış değil Katakuri. En azından benim için. Sen kıl kaptığın için karaktere, zafer kazanmış gibi hissedebilirsin benim umrumda değil. Ayrıca meyvesi gayet kullanışlı duruyor bence de. Tek sıkıntı handikapı, ama o da çok sıkıntı.
Zafer kazanmış gibi mi puhahahaha.
Neyin zaferini kazancam. Meyvesi şeker vari çıktı diye ne alaka ne kadar ciddiye almışsın.
 
Katakuri kesinlikle gördüğümüz kadar değildir ama benim gözümde bi Jack etmez.

Bakın görün, mangaka bunların alayını harcıcak.
İlk cümlene bir şey diyemem, kişisel beklenti meselesi ama ikinci cümlen argüman olamaz. :/ Katakuri harcanacak da Jack falan harcanmayacak mı sanki? Hepsinin kaderi aynı. Sadece zaman meselesi bu.
 
Yapışkan meyvesini küçümseyenler hxh deki hisoko reisi bilmeyenlerdir. Serinin en güçlü karakterlerinden birisi ona benzer meyveyle ne hareketler yapıyor görseniz.
 
Her meyvenin zayıf yönleri ve doğal düşmanı şeytan meyvesi var. Kusursuz şeytan meyvesi yok.

Big Mom ciddi bir haki kullanıcısı olduğunu tahmin ediyorum. Oda-sensei şimdiye kadar ciddi bir bug oluşturmadığına göre kolay kolay da oluşturacağını sanmıyorum. Oturup manganın keyfini çıkartmaya bakın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık