Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 863 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Big momda, muhtemel 3 tip haki en ust duzeyde var. Meyvesinin sadece tek bir yonunu bloklayabiliyorsun, oda korkmayarak.

- big momun meyvesindeki o ozellik, coplere karsi. Asil gucu; kendi saf gucunun yaninda kullandigi zeus ve prometheus. Dikkat edersek onlarda meyvesinin gucu ;)

Yani linlin gucsuz degil. Bizimkiler daha hic birsey basaramadi. Orda linlini birebirde alabilecek adam yok. Resim kirildi diye, begenin elinde olecekse bir yonko, one piecei takip etmeninde bir geregi yok.

- bu arc bence sanjiyi ilerletip, jinbeiyi tayfaya alma uzerine kurulu. Ustelik, dofu yendiyse ne olmus diye kucumsenen luffynin, linline saldirdigi ve adasini bastigi soylentileri. Linlin dusmese bile bizim tayfayi yurutur.

- sonra katakurinin meyvenin boyle birsey cikacagi belliydi. Butun meyveler fis zaten bu arc =) biskuvi, seker, icecek, kutsal tavuk=)

Ha ama su gercek varki, birebirde hepsi cok tehlikeli meyveler. her ne kadar sekil olmasalarda...

- son olarak; linlinin resimden sonra yapacaklari, herseyi belirliyecek. Boyle bir galibiyet kimsenin icine sinmez. Acaba luffy savasicakmi, yada linlinide yanina cekecekmi ? Tum soruda aslinda bu ve ilginc bir sekilde ikincisinin olacagini dusunuyorum. ;) ve luffy bir yonkoyu oyle veya boyle indirir ise iste o zamanda guzel bir dogum gunu hediyesi almis olurum :)
Bence linlin gibi müttefikleri pek olmayacak Luffy'nin.. Genelde Buggy tarzı görüntüde iş görmeyen ama (ID'deki gibi) işe yarar meyve vs. sahibi kişilerle ittifaka gidecek..:D

Doragon partiyi bassa; kollarımı açeydim deyip Luffy'yi kurtarsa ne iyi olur değil mi:ehe:
 
Bu ne biçim meyve len? Bütün ada yaslamış kendini Mom'a, abidik gubidik meyveler var. Tavuk ney len? Biküvi ney, şeker ney? Mom efsane diyorduk bildiğin halkalı çöplüğü çıktı.
 
Yalnız Kaido korkak olsa Mama için gençlik iksiri gibi bir şey olur, nasıl olsa ölmüyor :D
Daha bug bişey var. Mama lawın meyvesinin peşine düşse alsa oğlundan birine yedirse sınırsız gençlik Çek çekebildiğin kadar sonsuz yaşam aynı ailede 2 kişide misss. Kendisi yonkou zaten öyle mekana gelipte öldürücek birileride çıkamaz( bu arcı unut ) totolantta sınırsız yaşar giderler ana oğul
 
Biri spoiler fake desin.

Bu ne saçma meyve ve anti muhabetidir. İşi berbat etti.

İki kova su + cesaret = BigMom korsanları gg
 
@Shakky dandik ya da değil ama mangakanın bu kadına pek değer vermediği gayet ortada.

Bir geçiş arcı olan Zo bile bu arcdan daha kaliteli ve ilgi çekiciydi. Nerede o kurşuna kafa atan Jack, Necomamushi :D
 
Yalnız Kaido korkak olsa Mama için gençlik iksiri gibi bir şey olur, nasıl olsa ölmüyor :D
Muhakkak ama defalarca ölüme kucak aşmış bir adam için imkansız ölümden korkması. Yonkoular arasındaki bu zincir enteresan yalnız. Mom'ın ölümden korkan adamın ruhunu çekmesi, Teach'in ölümden korkması, Kaido'nun ölümsüz olması, Luffy'nin ölümü umursamaması. Bunları salacaksın kolezyuma, yesinler birbirlerini.

@Shakky dandik ya da değil ama mangakanın bu kadına pek değer vermediği gayet ortada.

Bir geçiş arcı olan Zo bile bu arcdan daha kaliteli ve ilgi çekiciydi. Nerede o kurşuna kafa atan Jack, Necomamushi :D
İşte Oda'ya böyle bir hatayı yakıştırmadığımdan inmeyeceğini düşünüyorum hala, bir şekilde anlaşmalara varılacak bence. Bu kadar özensiz olamaz bu adam, yonkou olayının içi boşalıyor böyle.
 
Jinbeinin tayfaya gelecek olmasından bende rahatsız oldum.Nedense bi sevemedim bu adamı.Tayfayada uymuyor zaten.

Katakuri'nin meyve hayal kırıklığı.Verecek güç mü bulamıyor trollüyor mu anlamadım ama Dressrosadan beri saçma sapan meyveler geliyor.
 

Honefuusenbrook

Oda silahları denemenin yeni dünyada ise yaramayacağını gösterecek gününe geliyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık