Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 857 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bu kadın düğün pastasını yemeyi çok istiyor. Yiyemez ve kriz geçirirse kendi adamları ne yapacak? Luffy zaten kadının şeker için ada yakmasına kızgın, bir de kendi adamlarını pert ettiğini görürse iyice kızar. Hele ki pastayı kendisi dağıttıysa.

Bege ittifakı falan beklenen bir şeydi ama asıl mesele Mom karşısında Luffy'e yardım edecek birisini bulmak. Urouge tahmini de bu noktada tutar belki. Law, Vergo'yu indirdi üstüne Dof savaşında yardımcı oldu. Luffy; CC'yi indirdi, Dof savaşında da en büyük işi yaptı. Burada da Urouge komutan indirmiş ve de Mom savaşında yardımcı olacak, Luffy komutan indirdi, Mom'da da en büyük işi yapacak gibi bir benzerlik kurulabilir.
Ace ölünce komaya giren herif, tayfası artı kombo olarak ailesine köpek muamelesi çeken Kocana'yı görse sinir krizi geçirir. Bir de Luffy'nin korsan olduğu unutulmuş. Adam hapishane basıp en az yüzde 95'i azılı suçluları kaçırttı bir canı kurtaracağım diye.
 
Jinbei'nin ortaklığa sıcak bakmasının sağlam bir nedeni olmalı.
Yoksa biliyordur LinLin'in bunları ezecegini.
BBA'nında kaderi için Mom'un düşmesi gerektiğini de biliyordur Jinbei.
 
Yazdıklarının büyük kısmı doğru. Ancak Karasakal Korsanları bu denklemde çok yersiz olmuş. Zaten ölmek üzere olan Newgate'i öldürdüler, daha sonra da Denizciler'e karşı savaştılar. Bahsetmiş olduğun gibi tayfadaki güçlü adamların çoğu devre dışı kalmışken, Denizciler yine de zorlandılar. Newgate'in adamları yüzünden tam gücünü kullanmadığını da hesaba katmak lazım. Nitekim gördüğümüz üzere hazırlıksız yakaladığı zaman bir Amiral'i kısa süre de olsa savaş dışı bırakabildi. Tüm bunların üzerine Beyazsakal Korsanları'nın deplasmanda savaştığı da göz önüne alınmalı. Zira önce duvar çekilmesi, sonra meteor yağmuru, ardından Pacifista Ordusu'nun gelmesi büyük etkenler. Beyazsakal Korsanları'na destek geldiği kadar, Denizciler de ev sahibi olmanın avantajını kullandı. Olaya iki taraflı bakmak gerektiğini düşünüyorum.
Karasakal korsanlarını yazmamın asıl sebebi Ace'i devre dışı bırakmış olmalarıydı. Son saldırıları azımsanacak bir olay değildi belki ama dediğin gibi ölen bir adamı daha çabuk öldürdüler.

Marineford'un ev sahibi avantajını her zaman vurgulamışımdır ben de. Çok büyük şanslarla bazı noktalar aşılmıştır. Hele ki Sengoku gibi büyük bir strateji uzmanı varken denizci safında o koy bir ölüm pususuna dönüşmüştü.

Oz Jr. gelmemiş olsa Beyazsakal Korsanları plazaya dahi giremeyeceklerdi. Ki savaşa gelmesi beklenmiyordu bile.

Bence Akainun Wb'nin içinde magma patlatması en büyük darbe oldu. Squardonun verdiği hasar bence o kadarda büyük değil. Yani büyük ama Oyajiyi etkileyebilecek kadar büyük değil.
İnsanlar bunu atlıyor ama One Piece evreni diğerleri gidi değil. Yaşlananın daha da güçsüzleştiği bir evren. Kalbin ortasından geçen bir kılıç, devamında gelen saldırılardan daha etkili olmuştu. Veyahut şöyle bir örnek vereyim. Bir dövüşte parmakların kırılması devamında kolun kesilmesinden daha büyük bir darbedir. Zira parmaklar kırılınca kol işlevini kaybettiği için kolun kesilmesine sebebiyet vermiştir. Ayrı zamanlarda oluşan birbirinden bağımsız iki yaralama olarak bakarsak Akainu'nun saldırısı daha çok vermiştir, muhtemelen. Ama bu sıralamada Squardo savaşı etkileyen en önemli darbeyi vurmuştur.
 
Son düzenleme:
Dressrosa Arc'ında Luffy'nin etkisi sayesinde değil Tanrı Usopp sayesinde o koleyzum savaşçıları Luffy'nin safında yer aldı ama. Luffy etkisi sıfırdı orada.
 
Bege'nin bir adamı daha varmış. Ve sanırım o 3'lü Bege ve adamları imiş.

Yalnız Bege'nin adamları nedense Law'ın tayfadan daha güçlü gözüküyor. Özel bir tayfası var gibi.

Saçları garip olan adam karizma ya. Vito zaten reyiz.
 
Begenin tayfa çok değişik çizilmiş. Oda bunları psikopat çizmiş ve etkileyici de olsun istemiş ama nedense bir beklentim yok bunlardan. Zoro, Franky, Robin ve Usopp'un boşluğunu dolduramaz bunlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık