Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 853 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu BigMom ruh olayı ile belkide 200 yaşında felan ama genç kalıyordur yeteneği ile.

Çok ucu açık bir karakter. Ve gizemli biri Mom.
 
Roger planlı programlı girip aldıysa yazıtı ne ala. Yine birşey demem. Bu da bir zeka, bir organize, bir olgunluk göstergesidir sonuçta. Ama farklı durumlar benim de farklı düşünmeme neden olabilir. Fekat seri ilerledikçe Roger'ın Luffy'den çok da farklı olmadığını görecekmişiz gibi geliyor :(

Garp'ın bahsettiği bal Luffy'de.
Neredeyse aynı tip Luffy'de.
Karakter benzerliği Luffy'de.
Arkadaşa dokundu mu höyt demek Luffy'de.

Ahh ahh! Elden gidiyor mu yoksa o canım karizma. Şu resimi bozma işte Oda bozmaaa!

 
Bu forum ne istediğini bilmiyor.Sanji öyle basit bir şekilde gelmesin esip gürlüyorlardı şimdi öyle yapıyor gene suçlu oldu ellam.

Luffy şato dışına çıkmış.Arc baya uzayıcak.Çay partisi daha başlamadı.Davetliler falan olmayacak galiba.
Bu Puding ölsün bu arc yav.Adını görünce tiksiniyorum.:artiz:
 
Son düzenleme:
Çok güçlü olmadığı zamanlardır belki. Ace'den Roger'ı görüyoruz. Alayına gitmesi lazımdı normalde.

Vardır bir sebebi ya mutlaka. WB ve garp ile dövüşen adam BM ile niye dövüsmesin ki.
Belki dayak yedi sonra da kitabeyi çaldırdı. Extra olarak belirtmemiş olabilir her söylediği doğrudur diye bir kaide yok.


Ayrıca şunu soyleyim Teach dedigimiz adamın ne kadar plancı birisi olduğu malum. Ace'e diyorki Kk lik planını yaptım Nakamam ol. Neko Inu hatta Oden bile Moby Dickte yolculuk etmiş. Teachte tanımış bir şeyler öğrenmiştir Raftel hakkında. Bence kitabeleri okuyabilecek biriua Teachin yanında var yada okutabilecegi birini biliyor. Bos konuşmaz. Roger'in da BMden çaldığına göre kitabeyi. Digeri de kaido'da olunca. 4 yenilgi mi aldı Kaido biri kesin Rogerdandir herhalde.
Şuan belkilerle şöyleydi böyleydiyle ilgili değil olanla ilgili yorum yapalım ve bu söylenilen hiç hoş değil. Biz Roger'i önüne geleni deviren bi babayiğit olarak görüyorduk ama bu bölüm söylenen öyle olamayabileceği.
 
Korsanlar kralı olmadan çalmış işte.BM roger dan 20-30 yaş büyük çıkıcak belli.Roger ace gibi gençken gelene geçene bodoslama girmemiş.Akıllı adam
 
Roger luffy gibi kafasız bir adam. Burada bir farklılık yok. Aynı luffy gibi Roger ın da yanında kafası çalışan adamlar var. Bu konuda da farklılık yok. Yani böyle bir şey yapıldıysa bu en başta rayleigh in fikridir.
 
Wb'yi de devirdiğini kabul ediyordun yani?:rolleyes:
Bence tek alamadığı kişi WB ama onuda yaptıkları artı tayfasıyla geçmişti. Bunun yanında WB'yi devirmiştir diyenlere sert çıktığımı hiç gördün mü ? Adam herkesi yenmişi fethetmiş falan filan deniliyor neden karşı çıkayım ?
Benim kendi fikrim WB ile yenişemedikleriydi ama genel olarak önüne çıkanı indiren, hükümetler yakan bi adam olduğunu kabul ediyordum.
Neyse kısacası bu bilgi Roger'in itibarına ve gücüne soru işareti koyar şayet bilgi doğruysa.

Artı Roger KK olmadan önce yaptıklarıyla KK oldu ve ardından kısa bir süre sonra öldü yani KK olmadan önce yapmıştır gibi bi bahane mantıklı değil.
 
Spoiler doğruysa herşey tutarlı ilerler demektir. Garp demişti zaten Roger şansa KK oldu diye. Şansının yardımıyla kitabeyi çalması da bu sözü destekler. 'Roger indire indire ilerlemiş diyenler' bu manga sayfasından sonra ne kılıf bulacaklar merak içersindeyim. Nasıl saçma dayanaksız şeyler gelecek itinayla takip edicem bu konuyu :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık